A mai fiataloknak miért nincs stílusuk/egyéniségük?
Figyelt kérdés
Bemegyek a suliba és azt látom, hogy minden "fiúnak" egyforma ecset haja van, a lányok meg a neon színű feszülős ruhákban csücsörítenek. Tényeg ennyire divatb*zi lett a világ?2015. aug. 5. 00:16
1/19 anonim válasza:
Te milyen nemű vagy és milyen idős?
Egyébként tényleg sok ilyen van, de van pár normális ember is azért
2/19 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és 15 éves.
2015. aug. 5. 00:22
3/19 anonim válasza:
És te milyen vagy? Milyen a stílusod?
4/19 A kérdező kommentje:
Ruhákra vagy viselkedésre gondolsz?
2015. aug. 5. 00:25
5/19 anonim válasza:
Hmmm nem tudom,én se értem szegénykéket :D 15/f
7/19 anonim válasza:
Ja csordaszellem. :-D
A tömeg vonzza a többit. Kevesen képesek arra,hogy ettől elvonatkoztassanak,és saját egyéni stílust alkossanak.
Könnyebb a tömegnek megfelelni,ha azonos mintát követsz.
A tömeg követése persze nem minden esetben mérvadó,és jó dolog. Elég sokszor van,hogy a tömeg az ami rossz úton halad. Bár attól,hogy valaki úgy öltözik,mint amit ma a divat diktál nem biztos,hogy egyéniség nélküli egyénként kell jellemezni. Csak tetszik neki és kész. Egyéniségének része.
De no. Mondjatok okosabbat! :-D
8/19 A kérdező kommentje:
A birkák mennek egymás után.
2015. aug. 5. 00:34
9/19 A kérdező kommentje:
Elég sokat sz*ptam már a divat miatt. Pl. 2 éve nem találok egy normális farmerkabátot egy boltban sem. Megkérdezem az eladót, hogy mikor lesz, és az a válasz, hogy semmikor mert nem ez a divat.
2015. aug. 5. 00:36
10/19 anonim válasza:
Hogyan viselkedsz általában, milyen a viselkedésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!