Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell az ilyen huligán...

Miért kell az ilyen huligán öltözködésű fiataloknak bunkónak lennie? Mással is bunkóznak pők, vagy csak engem szeretnek bántalmazni?

Figyelt kérdés

Na most ne sértődjön meg senki! Nem az öltözködést akarom leszólni, azt sem tudom milyen stílus ez, de leírom kikre gondolok!

Az osztálytársam ilyen deszkás cipőt hord, kapucni a fején akár 20+ fokban is napsütésben, de nem úgy hordja, hanem csak az arcáig ér, a feje tetején van a kapucni tehát.

Ilyen bő gatya, és tipikus zsebre tett kézzel járás.

És az ilyen öltözködéső fiatzzalok mindig bunkók!

Múltkor mentem, az utcán voltak ugyan ilyen fiatalok a padon bandáztak, természetesen a lábuk ahol ülni kéne, és a támlán ültek, már messziről figyeltek. Smst írtam, leejtem a telóm, erre ahogy koppant hatalmas röhögés, mintha kötelező lenne nevetniük! És idegesítően kinevettek jó hangosan, mintha a legnagyobb viccet hallották voolna az évben!

Na és az osztálytársam is ilyen bunkó, köszönök neki, rám se néz, megy zsebredugott kézzel.

Múltkor megyek ki az ajtón, látja, erre bevág elém, neki megyek, annyit hallok: "gyere má nekem ba**meg!!!" de nem fordult vissza, semmi csak magában mondta hogy halljam!

És az a poén, hogy csak ilyen kis vézna suttyó mind. De nagy a szájuk, és rosszat mondanak, sose hallottam méág tőlük kedveset mondani senkinek!

Szóval 3 kérdés: 1. Miért ilyenek? Engem szeretnek szivatni vagy ezek mindenkivel ilyenek? Mit lehet velük csinálni? Lesz*rni?

2. Miért kell bunkón viselkedniük, ha így öltöznek?

3. Milyen stílus ez? Akik az utcán lógnak, ddeszkás cipőő, fullcap, kapuicni a fejen, de épp a fej tetején.

Haverom annyit mondott az ilyenekre, hogy "trógerek!" de ez stílus? Van ilyen stílus?

2013. nov. 30. 15:52
 1/3 anonim válasza:
100%

Hát ha egyedül van az alany akkor nincs ekkora pofája amúgy. 2 dolgot tehetsz vagy próbálsz haverkodni velük vagy lenézed őket. Az légy aki vagy!

Miért ilyenek? : azért mert azt hiszik így menőbbek(de beér majd az eszük)

Miért kell bunkón viselkedniük, ha így öltöznek? : Én nacionalista vagyok öltözködésem inkább hooligan stílus és nem vagyok bunkó senkivel persze ha nem add rá okot...

csúnyán néznek olykor az emberek az utcán rám de nem mintha érdekelne...

3. Milyen stílus ez? Akik az utcán lógnak,....

-Ez pedig "Amerika"...Majmolják az amerikai trendit...mert tényleg azt hiszik, hogy ők királyok közbe csak egy sz*rjankók

2013. nov. 30. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak bunkó emberek a discos, a punkok és a rockerek között is.. Azért ilyenek mert menőnek érzik.. Szerintem mindenkivel ilyenek, akivel tudnak (aki gyengébbnek tűnik)

Én ugyan nem lógok az utcán, de hasonló stílusom van.. Nem tudom van-e valami neve, azt hordom, ami kényelmes, ami tetszik.. Imádom a descas cipőket, a kapucnis pulcsikat, bár én nem szoktam feltenni az akapucnit állandóan.. Nevezhetsz trógernek, ettől függetlenül egy értelmes, jó tanuó, kedves ember vagyok, csak máshogy öltözöm és az emberek ugye szeretnek általánosítani..

2013. nov. 30. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan zsúfoltan laknak a panelputriban, hogy nincs meg az a kicsi magánéletük se az ötcombú Marival, tehát feszültek jól.
2013. nov. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!