Mit lehet arra vissza szólni, ha ilyen utcai huligánok beszólnak mikor sétálok?
Egyszer tavaly jeges volt az járda, és megcsúsztam, de nem estem el, és kint lógtak az utcán ilyen tipikus bandázó suhancok, és a szó szólójuk(ugye mindig van 1 akinek a legnagyobb a szája) oda szólt, hogy "jajj, vigyázz! El ne ess! :D" és röhögtek a haverjai mögötte.
Ez csak 1 példa volt, de nem azért szóltak, hogy tényleg vigyázzak, hanem hogy leoltsanak. Ha nincs jég, nem csúszok meg, akkor is szóltak volna valamit nekem.
Na az ilyeneknek mit lehet visszaszólni? Hogy lehet beégetni őket? Hogy kicsit gondolkozzanak el, nem csak Ők vannak a világon.
ebbe mit kell mást belevetíteni...
örülj h legalább szóltak h csúszik a járda...
mi lett volna ha nem szólnak és combnyaktörést szenvedsz, akkor is nevettek volna, csak te rosszabbul jártál volna...
"Tűrte Miklós, tűrte, ameddig tűrhette,
Azzal álla bosszút, hogy csak fel sem vette;
Úgy mutatta, mintha nem is venné észre,
Fülét sem mozdítá a nagy döngetésre."
A visszaszólásra csak kiröhögnek. Nem tudod beégetni őket, mert nincs kinek; egyedül vagy, ők meg egymás előtt oltanak téged.
Vagy maradandó sérelmet okozol nekik, mint végül Toldi Miklós (de ennek több buktatója is van), vagy az oda se bagózással tudatod velük, hogy ők voltaképpen nem léteznek. Nem adod meg a kárörömükhöz a kárt.
Én ilyenkor jót nevetek magamon.
Intek nekik és mondom hogy kösz.
Ebben mi az utcai huligánság?
Két hete történt, reggel 10-re járok irodába dolgozni, 30 éves vagyok. Szállok le a buszról, nadrág-ing-blézer-pici magassarkúba voltam öltözve, előttem áll két kb. 16 éves suhanc - tipikusan az, aki nem fogja fel, hogy arrébb kell állni, mert csak úgy fog tudni leszállni a többi ember a buszról, akiknek a helyére majd ő fel fog férni. Nem fogta fel. Megyek neki picit, furakodtam ki közöttük, mikor felfogtam, hogy hozzám beszélnek:"Hé, szöszi, átlátszik a pattanásnyi csöcsöd a kis blúzodból b-meg!" - na ezek az utcai huligánok. Nyakig be volt gombolva a blúzom és nem tininek voltam öltözve egyáltalán, hogy gyökér kamaszok beszóljanak, ráadásul a semmire. Nem tudtam mást, csak beintettem nekik egyből, majd hozzátettem, hogy az icipici szerszámuk beszél belőlük - jobbat nem tudtam hirtelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!