Mire utal az mikor a fiataloknak azt mondják vár rájuk az a bizonyos nagy pofon az élettől?
Arra, hogy általában a fiataloknak a bajaik még eltörpülnek ahhoz képest, ami vár rájuk. Nemcsak szerelmi csalódás.
Pl. nyafogás, hogy iskolába kell menni, nekem annak idején még köpenyt kellett hordani. Aztán ott álltam az interjún, ahol közölték, hogy az éves szabadság 20 nap. Azt hittem leesek a székről. Egyes munkahelyeken van dress code, nem mehetsz ám akármiben, a hülyéket is el kell viselni. A tanárnak még vissza lehetett pofázni, a főnöknek, a csókos kollégának nem. Persze nem kötelező ilyen helyen dolgozni (mondtam én is fiatalon, hogy majd bezzeg én), de amikor ott vagy, hogy ki kell fizetned a villanyszámlát, kaját is magadnak veszed, minden felelősség a te nyakadban van, akkor rájössz, hogy nem ugrálhatsz meggondolatlanul, különösen ha családod is van.
Arra emlékszem, hogy egy hétig bőgtem 17 évesen mert összevesztem az akkor barátommal, hát így utólag visszagondolva lepkef..ng volt ahhoz képest, hogy évekkel később a férjemmel üvöltöztünk mert becsajozott, én meg ott álltam nagy hassal meg egy kicsi gyerekkel. A következő évek meg maga volt a pokol a válásig. Nem pofon volt az, hanem K.O.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!