Nektek is feltűnt már hogy bizonyos emberek meglepően hasonlítanak egymásra?
Figyelt kérdés
Ez valójában össze tettebb mint látszik. Úgy értem hogy mintha kategóriákba lehetne sorolni az embereket, mint például a kutya fajokat, van 1 faj, pl skótjuhász... ugye az alapok ugyanazok, csak a egyiknek például másmilyen a szőre... más színű, orra hosszabb... De mégis mind majdnem ugyanaz a kutya. Nah, mintha embereknél is így lenne... rengetegen hasonlítanak egymásra, feltűnik hogy hasonlít a szeme egy ismerősöd szemére... aztán megnézed és az orra is hasonlít minimális eltérésekkel... szája is... testalkata is... aztán feltűnik hogy hoppá, a viselkedésük is hasonlít, gondolkodásuk, mozgásuk, aztán már úgy érzed hogy az ismerősödet látod 1 kicsit eltérő testben :) Nem tudom értitek-e mire célzok... Nem arra hoggy Jaj ez a fickó hasonlít apámra mert ugyanolyan görbe az orra, vagy ugyanúgy gondolkodik ebben vagy abban... hanem MINDENE hasonlít szinte.2013. szept. 22. 23:15
1/6 anonim válasza:
Ezt már én is észrevettem párszor:D Előfordul velem is, hogy látok olyan embereket, akik hasonlítanak, sőt szinte ugyanolyanok mint az ismerőseim, csak max pár év van köztük, néha azt hiszem, hogy lehet, hogy egy eltitkolt testvér....>< sokszor olyan nagy a hasonlóság :D
2/6 A kérdező kommentje:
:)
2013. szept. 22. 23:39
3/6 anonim válasza:
Én a tegnap lettem figyelmes erre. De ez azért nagyon fura. Egy tàrsaságban össze ültünk, volt ott egy fickó, egész este nem tudtam le venni róla a szemem annyira meg döbbetett a hasonlóság ô és egy barátom közt. Szinte ugyan az a test alkat, a mozgás, az arc mimika, arc vonások, szemei (max 1árnyalattal világosabb), tekintet, mosoly, még talán a fogai is, fej formája. És még a sapkát is úgy hordta. Ledöbbentem teljesen. Szinte mintha iker testvêre lenne.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, erről beszélek utolsó kommentelő! Tök furcsa :)
2013. szept. 23. 00:12
5/6 anonim válasza:
kb egy hónapja voltam abban a vidéki városban,ahonnan a szüleim származnak,és az utcán sétálva,meg a bevásárlóközpontban a nővéremmel azon nevettünk egész nap,hogy milyen sokan hasonlítanak ránk,rengeteg az ugyanolyan karakter,mint mi és milyen jól odaillünk:).
6/6 anonim válasza:
Persze. Én is sok embert ismerek, akivel (szerintem) hasonlítunk. Sztárok közül Amanda Seyfried az, akinek az arca hasonló az enyémhez. :)
De gólyatáborban ücsörögtem és bambultam, néztem a többieket, és hirtelen felébredtem, amikor megláttam egy lányt, és mintha magamat pillantottam volna meg! :) Meg az osztályban is van 2 lány, akikkel hasonlítunk, gólyatáborban össze is kevertek minket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!