Külföldön is létezik az a bizonyos munkahelyi "fúrás"?
Most kezdtem el dolgozni egy gyárban itthon és nekem nagyon furcsa,hogy minden kolléga kibeszéli a másikat a háta mögött. Lehet,hogy már engem is, de nem igen érdekel csak ilyenkor azon gondolkodok,hogy vajon külföldön is van ilyen jelenség? Mondjuk Anglia,Hollandia,Németország,Ausztria??
Veletek is fordult ilyen elő,hogy megtudtátok, hogy pletyiznek rólatok? És mit tettetek?
Ó, dehogyis, külföldön minden csodálatos, az emberek rózsaillatút finganak, és egyáltalán, nem is emberek, közük nincs a sz*r magyar mentalitáshoz.
Persze, hogy megy, már miért ne menne?
kettes, én is ezt akartam írni:)
ne dőlj be ennek a sok, bezzeg külföldön ökörségnek. pláne ne emberekkel kapcsolatban. az ember ember, nem függ a személyisége az állampolgárságától.
aki meg azt mondja, hogy külföldön jobbak, meg nem fúrnak, stb. stb. ja, persze, mert nem érti meg, mikor fúrnak...
Ott más xarságok vannak szerintem.
Ott a magyar b@cik ki a másik magyarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!