Létezik az hogy egy bizonyos munkakör betöltője nem regisztrálhat közösségi oldalra?
Hát nem tudom de ha ez az aggályod akkor azt javasolnám hogy rejtsd el az adatlapod.
Biztossági beállításokba megteheted így a profilod láthatatlanná válik és csak az ismerőseid illetve azok ismerősei láthatják. Idegenek nem, tehát ha azt mondod h nem vagy tagja az fb-nek (Gondolom erről van szó.) soha nem vegyél fel kollégákat mert akkor lebuksz.
Így viszont mondhatod azt h neked ilyen nincs és lenyomozni se fognak mert nem tudnak.
A legtöbb munkaadó ugyanis utána néz ezeknek ha teheti, de ha nem látja te nyertél.
Ez így elég homályos.
Ha szabad esetleg tudni, milyen munkakörről van szó?
Egyébként tudomásom szerint ilyen nincs. Egy esetben lehetséges, ha az valami módon összeegyeztethetetlen a betöltött munkakörrel.
nem róllam van szó,csak felmerült egy beszélgetésben.
egyébként ez is meg fogalmazódótt bennem,hogy összeegyeztethetetlen valamilyen munkával-van ilyen munka?
Szia.
Bizonyos oldalak elérése nállunk tiltva vannak.
pl.
- youtube
- letöltőoldalk (rapid, hotfile, stb, stb)
Tehát a cégtől nem tudsz facebookozni. Ezáltal a cégtől történő regisztráció is "majdnem" lehetetlen.
Üdv.
Az én munkahelyemen sem tudok reggelni,meg posztolni.
de nem is így gondoltam.
arra,hogy a munka szerződésben benne van,hogy nem lehet közösségi oldalon reggelve.
Szia.
A munkaszerződésben nincs benne, de máshol igen.
A cég erőforrásait magán célra használni nem etikus.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!