Milyennek kell lennie a fiataloknak?
Figyelt kérdés
Milyen a fiatalos ember, milyen az ideális fiatal felnőtt? Sokszor hallottam azt a kifejezést életemben már, hogy x olyan fiatalos. Ez most egy pozitív tulajdonság? Ha igen, akkor miért? Mit rejt magában a fiatalosság, ez egy életmód, egy szemlélet, egy viselkedésmód? Én 25 éves vagyok, de fogalmam sincs mit jelent fiatalosnak lenni a mai társadalmi normák szerint. Vannak egyáltalán ilyen jellegű társadalmi normák?2014. okt. 12. 00:07
1/4 anonim válasza:
ideális testzsír százalék.
viszonylag divatos öltözködés,tehát látszik,hogy nem csak felkapott valamit,hanem színben is passzol.
és életerő,vagyis van célja,tud lelkesedni bizonyos dologért.
2/4 piriiiiii válasza:
Lendületes, életrevaló, aki még hisz abban, hogy az élet szép és szépíthető, aki reményteljes, friss, mozgékony.
3/4 anonim válasza:
Persze a külsőségeken is sok múlik,öltözködés,mozgás,sportosság,de szerintem addig fiatalos egy ember,amíg vannak céljai,tervei,örömmel éli mindennapjait,szereti a munkáját,van hobbija,ad magára,tehát olyan életvidám (szerű).
Én is ilyen vagyok,még mindig 25 nek érzem magam,de 45 (F) vagyok.
:)
4/4 anonim válasza:
"aki még hisz abban, hogy az élet szép és szépíthető"
Ezt már az iskolában kiölik a gyerekekből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!