A szervkereskedők miért nem buknak le?
Mégis csak pénzért árulják, tök mindegy, hogy szerzik be. Sajnálom, hogy a válaszolók nagy része nem látja, hogy ez nagyon nincs rendben.
Én meg tudom érteni, akinek beteg hozzátartozója van és szüksége van rá de akkor is milyen dolog? Én azokat a szerencsétleneket is sajnálom, akik rákényszerülnek és megcsonkítják magukat, különben esélyük nem lenne a normális életre.:S
19. te honnan tudod hogy mennyire gyakori az önkéntes szerv ajánlás illegálisan?
És iszonyatos felfogásod van...
"és tudod, nem mindegy, hogy valaki simán cska meghal, vagy hagyod, hogy meghaljon." Tudod az nem bűn ha nem tudsz megoldást keresni arra hogy életben maradjon,mert az nem megoldás hogy ezért más meghal,de mindegy,te könnyebben hajlasz a gyilkosságra mint én,ilyen ember is van
Hát igen, sajnos össze vissza írogatsz, az mióta fekete, ha a saját veséjét adja el saját döntéséből?
Te magad írtad, hogy nem érdekelne, ha feketén szerzik be, ha a saját szeretteid életéről van szó, ergo (akár) ha mást meggyilkolnak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!