A szervkereskedők miért nem buknak le?
Simán ezt tenném.
Nem értem miért kell áldozatként feltüntetni, aki megveszi. Meg mindim milyen az az ember: Bűnös, bűntárs. Lecsukatnám ugyan úgy, hiszen hozzájárul a pénzével, hogy emberek haljanak meg, hogy mások élhessenek.
Nem tudnék pénzt adni érte, a szívem szorulna össze, ha megtudnám, hogy ezért szándékosan halt meg valaki más.
A kislányom a mindenem, de ilyen helyzetben sem tenném ezt, ha beteg lenne és nem lenne szerv legális úton. Semmi pénzért.
Hiába nincsenek beavatva, gondolhatják, hogy nem éppen legális úton jut hozzá. Az lenne az egyedüli útja, hogy ezt megfékezzük, hogy mindenkit azonosítani kellene, akitől a szerv származik.
""de hányan tűnnek el az utcáról és lesznek áldozatok istenem." És találtak itt nálunk ebben az évben tömeges szerv nélküli holtesteket?És ha igen,hol?És hol írnak róla?"
Ne legyél már ennyire elvakult. Nyilván aki ilyet tesz, megsemmisíti vagy elhamvasztja a holttesteket.
13. Én már nem vagyok arra kíváncsi hogy milyen ember vagy...
És látom te nem tudod milyen tisztességesen élni,mert attól hogy meghal a szeretted egy betegség miatt arról te nem tehetsz,de ha megöletsz valakit arról annál inkább
"sokan eladósodnak a szegény országoknak és kivetetik egyik veséjüket, amiért viszonylag sok pénzt kapnak. Így mindenki jól jár."
De ez hogy jön ide?? Szerintem ez is szomorú dolog, de ezek az emberek ezt önként vállalják, nem pedig megölnek valakit a megkérdezése nélkül, hogy ugyan felhasználhatjuk e a szerveid..
# 19
De pont azokról volt szó, eredetileg, akik megölnek másokat, csak azért, hogy drágán eladják...
Ha valaki önként adja ha pénzért is az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!