A szervkereskedők miért nem buknak le?
aki megveszi (végfelhasználóra gondolok) az lehet évek óta fent van a donor listán és fekszik valahol a kórházban, vagy épp a fia van a listán és 1 hónapja van hátra...ilyenkor nem sajnálják azt akitől van, hanem örülnek, hogy megmenthetik vele az életet...még ha másét el is vették emiatt...
22F
mivel vannak akik befolyásosak és gazdagok, nagy összeget fizetnek ezért . ebből telik arra, hogy lefizesd az orvost aki végzi a műtétet, vagy az egyéb embereket.
ettől függetlenül én is nagyon elítélem az olyanokat, akik ártatlan egészséges embereket tüntetnek el azért, hogy meggazdagondjanak. agyon ütném mindet a saját belső szerveivel. undorító, hogy a legalapvetőbb emberi jogunkat nem tisztelik és egyes környéken félve mész mert ki tudja...
A szerv megszerzését a maffia végzi, a műtétet egy igen jól megfizetett magánorvos végzi. Esetleg sok esetben az is elképzelhető, hogy valamilyen oknál fogva megvonták a praxisától azt az orvost, aki ilyent elvállal. A vevő nagyjából tudja miről van szó, de nem érdeklődik, mert neki csak a hozzátartozója élete a fontos és van elég pénze. A másik pedig, hogy ha nagyon akar sem tud minden esetben érdeklődni a donor kiléte iránt, mert sok esetben a legális transzplantácinónál is joguk van a hozzátartozóknak a donor személyiségét nem kiadni.
Továbbá szerintem az átültetést valószínűleg nem egy kerti sufniban végzik, hanem valami magánklinikaszerűt tudok elképzelni, ami nem feltétlenül gyanús a vevőknek. Ergo a vevők szerintem ugyanúgy áldozatok, vagy legalább is könnyen megmagyarázható, hogy félrevezették őket. Aki megveszi, az egy szolgáltatást vesz meg, nem kötelessége tudni, hogy honnan van a beszerzett áru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!