A lányok miért az ilyenekre buknak? (lent)
Manapság azt veszem észre, hogy az utcán megyek vagy bárhol máshol, normális srácoknak (értem ezalatt, hogy nem páwák,normális stílus,beszéd stb.)sosem sikerül összejönni valakivel mert a lányok egyszerűen keresztülnéznek rajta hogy "Hö ez milyen nyomi" meg hasonló beszólásokkal.De bezzeg az agyonszolizott,rózsaszínben járó már már b*zinak mondható faszikat körülrajongják a csajok.Ugyanígy a beképzelt, mindenkivel kötekedő,nagyképű,újgazdag kis ficsurokat is.
Valamelyik nap kíváncsiságból fb-n megkérdeztem egy lány ismerősömet (aki tetszik is), hogy neki milyen az esete, és nyíltan megmondta hogy neki az ilyen szelíd,barátságos,romantikus normál fiatalok nem jönnek be.Ezután linkelt egy képet egy olyan srácról hogy..azmár nem is srác.Ha megtalálom a képet be linkelem ide is.
Nem általánosítani akarok, mert tény hogy vannak normális lányok is, de sajnos a legtöbbjük ilyen.
Mindenkinek joga van olyat szeretni, amilyet akar.
Ha a fiatal lányoknak ma az extrémebb, divatos, vagy nagymenő fiúk jönnek be, ez van, "megszoksz vagy megszöksz".
Talán keress normális lányokat (nem pávák, normális stílus, beszéd, amibe beleértendő, hogy nem beszélnek úgy, hogy "hö, ez milyen nyomi") - nyilván hasonló a hasonlónak örül, díszbúzákat a díszribizlik, plázakakasokat a plázacicák zsongják körbe. Gondolom visszafogottabb, szolidabb, komolyabb lányoknak egyáltalán nem ezek a feltűnősködők jönnek be.
Bizonyos életkor fölött (húszonx) meg senkinek nem tetszik az általad emlegetett stílus.
Ebben a korban (bár én tényleg kivétel vagyok) úgy nézik a csajok a pasikat, mint használati tárgyat (egyébként ez fordítva is igaz). Menőn nézzen ki, jó legyen vele végigmenni az utcán, mindenki szeresse, bulizni lehessen vele, aztán kész is a legtöbbször rövidtávú kapcsolat.
A belső értékek kevés kiscsajt fognak meg, legtöbben értetlenül állnak az előtt, hogy egy normálisnak mondott fiú miért nem converse cipőből, csőgatyából, rózsaszín felsőből, ecsetfejből van összerakva.
Sosem értettem ezeket a lányokat, én a magam részéről társat keresek, nem egy "divatkiegészítőt". Majd remélhetőleg mindenki felnő és változik az ízlés.
Utálom az általánosítást, komolyan.
Mert kérdem én, kedves fiúk, ha ti megláttok egy lányt az utcán könyvvel a kezében, akkor először mit gondoltok róla? Hogy stréber, vagy hogy normális...?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!