Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csaljak a pasijukat azok hogy csinaljak hogy nem buknak le?
Nem volt bűntudatom miatta, teljesen természetesen csináltam, mintha ez normális lenne, így nem vette észre a viselkedésemen.
A szeretőmmel való találkákat meg igyekeztem okosan megoldani. Bár egyszer volt olyan hogy sétáltunk, nyílvánosan sosem szoktunk csókolózni, vagy megfogni egymás kezét, de pont összefutottunk véletlenül és bevallotta hogy belém szeretett, és hagytam magam megcsókolni. Barátom meg pont akkor, pont ott szállt le buszról ésel elindult felénk... Azt hittük lebuktunk, de vidám volt, nem látszott rajta semmi. Be is mutattam őket egymásnak, barátomnak mondtam hogy ő a szeretőm, már x hónapja csalom őt vele, de barátom persze poénnak vette és csak röhögtünk ezen 3an.
Később szerveztünk hármasban programokat, és mikor barátom nem nézett oda, megcsókoltam a szeretőmet, vagy az asztal felett az ő kezét fogtam, de az asztal alatt a szeretőm lábát simogattam.
Iszonyat nagy r/banc voltam, nem is tudom elképzelni hogy lehettem ennyire kegyetlen két sráccal, akik szerettek.. Nagyon szégyelem magam most már emiatt, már képtelen lennék ilyet csinálni, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!