Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik neki, ha képet rakok fel? És mit csináljak, hagyjam dunnyogni?
Mostanában észrevettem rajta, hogy nagyon nem tetszik neki, ha képet rakok ki közösségi oldalra.Nem magamutogatós,nem fürdőrucis képek, normálisak. Kb 3 hónaponként 1-2 kép, de most nyáron több helyen voltam, barátnőimmel is, így több volt, kb 3-4.(Viszont nélküle, mert ő kint van egy darabig külföndön)
Először úgy vettem észre, hogy mikor feltettem egyet, kedvtelen lett, keveset írt. Aztán egészen kiakadt, mikor egy fiú hozzászólt, hogy csinos kép, ki kellett töröljem, mert 'rosszul esett neki'
Aztán következőnél szóvá is tette azt, hogy minek teszem fel, hogy még írjanak hozzá fiúk?:/ Aztán vissza kérdeztem, hogy ő miért tesz ki?Erre kis idő után azt írta, hogy ő nagyon ritkán csinálja...-.-
Most is, voltunk a barátnőimmel egy rendezvényen, ahol készült képem egy műemléknél, és egy színésznővel, kitettem, és látom rajta, hogy meg van sértődve, már elkezdte mondani nekem, hogy jaj ha ez a fb nem lenne, már nem is élnél, meg hogy fb függő vagyok xD Komolyan röhögtem rajta, mikor ezt olvastam. Amiért pár épet felnyomok néha napján. Nem tudom mit mondjak, vagy csináljak már.Mit szóltok?
ő is megtudja, sőt teszi is.
Most akkor annak érdekében, hogy ne sértődjön, te tegyek többet egyet sem?o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!