Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírok a vőlegényemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírok a vőlegényemmel aludni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Úgy szeret aludni a Drága, ha a fejemet a mellkasára hajtom, a lábam a csipőjénél esetleg alatta van, de az én éjjeleim álmatlanok..próbáltam már arrébb kúszni, de olyankor megkérdezi "Miért nem bújsz ide, Kicsim? Nem szeretsz? ". Nagyon is szeretem őt de ettől a póztól begörcsöl a nyakam és a fülem is megfájdul..mit tegyek? Nagyon érzékeny, ha azt mondom nem jó így még azt hinné nem akarom a közelségét..S.O.S.!
2013. aug. 25. 23:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mondd meg hogy nagyon szereted, de neked így kényelmetlen aludni
2013. aug. 25. 23:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A vőlegényed, vagy a kisfiad, mert a fő kérdésben vőlegény van, de a leírás alapján mintha az 5 éves kisgyerekeddel kellene aludnod.

S.O.S., valaki nem mer saját magáért kiállni és valaki másnak kényelmetlenséget okozni, hogy a sajátját feloldja.

A többiek majd folytatják.

2013. aug. 25. 23:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg Neki, hogy egyszer próbáljátok ki fordítva és majd meglátja, hogy mennyire kényelmes... :D Egyébként az én barátommal is így szoktunk aludni, de én imádom :) Próbáld ki: a vőlegényed a hátán fekszik ugye, kinyújtja a kezét, ahol éppen fekszel, átölel, te az oldalán vagy ugye, de Te lejjebb csúszol egy kicsit, úgy, hogy a fejed a hónalja alatt legyen picivel, de a keze alulról mégiscsak kicsikét támassza meg a fejedet. A fejed ne teljesen a mellkasánál legyen, hanem kicsit oldalt, nekitámasztva :) Így olyan, mint egy párna :D Nekem is kényelmetlen volt, de így mindkettőnknek kényelmes :) Na és persze a másik kezemmel átölelem :) :)
2013. aug. 25. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy az ugy kényelmetlen... majd megérti ha most nem mondod meg ezt később is lehet hasonló a helyzet más dologgal és ha akkor is engedsz akkor nagyobb baj is lehet..
2013. aug. 25. 23:19
 5/12 anonim válasza:
próbáljátok meg a (kis kifli nagy kiflit ) össze bújhatok és még kényelmesebb is :)
2013. aug. 25. 23:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi külön ágyban alszunk, mert úgy oldalba rúg, ha fordul, hogy még.
2013. aug. 25. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát ha a vőlegényed akkor röhögve meg kellene értenie, hogy neked nem kényelmes. Ennek teljesen alapvető dolognak kellene lennie már egy kezdő kapcsolatban is.
2013. aug. 25. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:
lol, hozzámész, de annyit nem mersz neki megmondani, hogy kényelmetlen, ahogy alszotok..
2013. aug. 26. 00:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem bántásból de nekem tuti nem lenne úgy menyasszonyom ha előtte nem aludtam volna vele:) Amúgy picit diktátornak tűnik és önzőnek mert az a fontos hogy neki legyen jó aztán kész. Ha ilyen apróságot nem sikerül megdumálni mi lesz a még bonyolultabb gondok esetén?
2013. aug. 26. 07:24
 10/12 kolosszus22 ***** válasza:
Használd a szádat: "Figyelj drága, nagyon szeretlek, de nekem az összebújós alvás kényelmetlen és nem tudom kipihenni magam!" Tádááá!!!
2013. aug. 26. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!