Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miatt soha nem tudok normálisan el aludni?
Sziasztok!
A barátnőmmel 3 hónapja költöztünk össze 4 éve vagyunk együtt. Ő csak úgy tud elaludni ha a mellkasomon van a feje ezzel még nincs semmi baj de amíg el nem alszik puszilgat, simogatja a hasam a mellkasom a kezemet. Mivel rossz alvó vagyok ezért mindenre fel ébredek mire el aludnék akkor el kezd simogatni. Nagyon szeretem és ezért nem akarom neki megmondani, hogy ne érjen hozzám mikor aludni szeretnék.
Nem értem. És amikor még nem éltetek együtt, ő hogy aludt el, ha csak a mellkasodon tud elaludni??
Szerintem ez hülyeség. Négy éve vagytok együtt és nem mersz neki ennyit elmondani? Akkor aludj sz*rul, már bocs.
"Szivem, rossz alvó vagyok, nehezen tudok elaludni. Elalváskor ne simogass már légy szíves" Egy normális ember megérti, és annyit mond rá, hogy oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!