Miért nem tudok normálisan aludni?
Már egy jó ideje csak rémálmaim vannak, általában menekülök vagy megtámadnak. Rengetegszer felriadok. Például tegnap este elaludtam és azt álmodtam, hogy hátul voltam a kertben és kiszöktek a tyúkok, megtámadtak, elkezdtem futni és az egyik kakas nekiugrott a kerítésnek, nagyot kukorékolt meg koppant és erre a nagy koppanásra ébredtem fel, riadtan, nagyon dobogott a szívem és féltem. Valahogy úgy féltem, hogy nem én irányítottam. (Mondjuk annyi, hogy tényleg félek a tyúkoktól és kakasoktól és tegnap voltam is hátul a kertben és bámultam a kakasokat és a tyúkokat és féltem, hogy valahol tényleg ki tudnak jönni. Még meg is jegyeztem apunak, hogy tuti, hogy kakasokkal meg tyúkokkal fogok rémálmodni..)
Sokszor ébredek arra, hogy csikorgatom a fogamat, vagy csak simán felriadok, vagy öntudatomon kívül felülök és mindig félek.
Mik lehetnek ezek?
Volt olyan is, hogy megálmodtam, hogy mikor kell kelnem, jött valaki és közölte, hogy mennem kell, erre felébredtem.
Van ezeknek a dolgoknak jelentősége? Lehet tenni valamit ellenük?
Köszönöm előre!
Ja még annyi lemaradt, hogy csak lefekvéstől számítva csak másfél-két óra múlva tudok csak elaludni és ha reggel nem kell kelnem, huzamban 12 órát alszok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!