Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen pasikra buknak a csajok? Mi a baj velem? Rossz helyen keresem?
Eddig nem votl sok barátnőm és ezek közül 1 csajjal voltam eddig szexuális értelemben. Vele 2 évig voltam együtt.
Viszont nem értem miért de a baráti körben nem nagyon foglalkoznak velem, nem érzem, hogy kedvelnének.
Stílusilag, nagyon segítőkész, kedves és azért intelligens vagyok belsőleg. Külsőre magas, izmos vagyok, meg sokak szerint nagyon jóképű vagy szép...
Viszont azok a csajok akik velem lógnak mind a vézna, bunkó arrogáns srácokkal lógnak, akik balhésak vagy nincs életük, se munka se iskolájuk. Én iskoláztam is, nem vagyok se stréber se egy okostojás, de megadom a tiszteletet és kedves vagyok a lányokkal. De nem nagyon érdeklődnek, helyesnek tartanak, de nem jön össze semmi. Lehet nekem kéne jobban kezdeményeznem? Túl visszafogott vagyok és nem kedzeményezek? Nekem is azt kéne mondanom, hogy térdelj le és sz*pjál...?? sajnos egy-két emberke ilyen :S
Megértelek, egy cipőben járunk, csak én nem teszem fel magamnak ezt a kérdést. Elfogadtam, nem okés a dolog, de ez van. Vannak még azért normális hölgyek, ebben biztos vagyok. :)
Csak légy türelemmel, akkor fogsz ráakadni, mikor a legkevésbé számítasz reá. :)
Szerintem neked kéne kezdeményezned kedves kérdező! :)
Néha jólesik a lányoknak, ha bókolsz vagy egy pár kedves szó, de ha csak ilyen szövegeket mondasz, hogy "térdelj le és ***" azzal csak pont az ellenkezőjét éred el. Kérd meg, hogy jöjjön veled sétálni, vagy beszélgessetek és így tovább :)
Ha bármi kérdésed van én szívesen segítek, írjál :)
17/l
Ez mind szép és jó, de csak azért, mert valaki kedves, nem fog bejutni a bugyimba, ugyanis alap dolog lenne, hogy valaki kedves másokkal, és ezért nem kéne jutalmat várni.
Másrészt lehet, hogy szerinted azok a fiúk bunkók meg arrogánsak, lehet, hogy csak más a humorérzékük, vagy te vagy túl sértődékeny, vagy egyáltalán nem is ismered őket csak rájuk vágod, hogy rosszak, mert azt a nőt kapták meg, akit te is kinéztél magadnak, csak nyuszi voltál kezdeményezni.
Elegem van már az ilyen mártír áldozatmániás pasasokból, akik elvárják hogy puncit kapjanak csak azért, mert emberszámba vesznek egy nőt.
Ahhoz, hogy nőt szerezz több kell, mint kedvesség meg egy jó külső. Nem árt, ha van humorérzéked és nem vagy unalmas, és nem kritizálod más döntését a párválasztás terén, és felnőtt, érett fejjel elfogadod, ha valakinek nem te kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!