Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen kishitű és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen kishitű és miért keresem magamban a de-et?

Figyelt kérdés

24 éves koromig nem volt senkim és nem is nagyon éreztem, hogy tetszenék egy nőnek.

Nem volt, mert:

- Nem olyan a környezet. (műszakis diplomám van, férfias hobbik)

- Utálom az egyéjszakás dolgokat.

- Buliban nem tudtam ismekedni, mert vagy sok ribi volt, vagy 5 férfi ugrált körbe egy nőt, vagy én ittam satura magam. :)

Erre 3 hónapja megjelent az életemnen az álomnő. :) Mindend vele élek át. Vele vesztettem el, vele motorozok, kirándulok, hülyülök. Szóval jó a kapcsolat.

Ő folyamatosan mondja, hogy tökéletes vagyok neki.

Én pedig csak keresem a magyarázatot, hogy eddig miért nem vettek észre a nők. Biztos baj van velem, amit ő még nem lát.

Sajnos volt egy kisebb betegségem, amit meg kellett műteni és emiatt van egy kis komplexusom a nemi életemben. És ha van egy kisebb gond. Mondjuk lelakankadok a 2-ik menet közben, vagy könnyebben megyek el, akkor bennem egyből jön az, hogy na itt a DE. Pedig ezek ritka jelenségek. A barátnőm mondja, hogy nincs baj és jó velem a szex. És hogy ösztönösen jól csinálom és hogy gyorsan ráérzek a testére. Csak én meg elég hiú vagyok és én elvárom magamtól, hogy ő többször is elmenjen, vagy hogy egyből 2-3 szeretkezést is élvezetesen megoldjak.

Tudom, hogy gyerekes a kérdés, főleg úgy, hogy több diplomás értelmiségi emberről lenne szó, vagy mi. :)

De mit csináljak? Hesegessem el ezeket a gondolatokat és fogadjam el, hogy nekem sem megy mindig az, hogy többször megy a szeretkezés. Vagy kezdejek el tényleg aggódni a teljesítményem kapcsán és menjek dokihoz, pszichológushoz, gyógyszerézhez....?

#nemi-komplexus
2013. aug. 5. 00:31
 1/5 Sir Sarcasm ***** válasza:
Normálisak ezek a gondolatok, ennyi év magány után rád szakad egy álomcsaj.. hát nem csoda, hogy nehezen hiszed el :) Idővel enyhülnek majd ezek.
2013. aug. 5. 00:33
 2/5 azinkvizitor ***** válasza:
Egyszerűen csak önbizalomhiányos vagy.. szedd össze magad és higgy magadban! Ez a recept..
2013. aug. 5. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:

nincs elég önbizalmad

örülj hogy kifogtál egy ilyen lányt, az ő véleménye legyen fontos

ha neki jó, akkor felesleges aggódnod

2013. aug. 5. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
ne legyél kishitű, biztosan megérdemled azt a lányt 24 év után, és látod hogy értékel, ha azt mondja tökéletes vagy számára. ne görcsölj, add át magad a kapcsolatnak, ami NEM azon áll, hogy hogy teljesítesz az ágyban.;)
2013. aug. 5. 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Minél értelmesebb egy ember, annál többet kételkedik mindenben, leginkább magában. Tehát a több diplomás mivoltod és a kérdésed nem ellentmondásos.

Viszont igen, nagyon gyorsan hessegesd el ezeket a gondolatokat és élvezd ki az álomnődet; meg a motorodat és a kirándulásokat (Igen, irigykedem is közben).

Ha mégsem menne egyedül, a gyógyszereket felejtsd el, mert nem tesznek jót a libidónak. A pszichoterápia viszont senkinek sem ártott még.

2013. aug. 5. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!