Mi történik, ha valakit elrabolnak - tegyük fel - szervkereskedők?
Csaknem te tetted fel ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__6816..
A történet egyszerű mint a pofon.
Mivel a mai csajoknak (kivétel nélkül) csak a drága autókra meg a tetoválásokra áll fel a puncijuk ezért napnál világosabb hogy így kell elkövetni a dolgot.
Szóval közömbös arccal araszolok a csajok mellett az audimmal és valami mondva csinált hülye indokkal beültetem az autóba.
A történet sokkal egyszerűbb mint bárki gondolná ugyanis a haverom a 7-es bmw-jével megáll a buszmegállóba a csajok meg maguktól beülnek.
Innentől a történetnek vége is.
Még szerencse hogy nem agy kereskedésről van szó mert kárba menne az összes donor mivel csak dollár jeleket találnának a hülye pi.csák üres fejében.
Az ilyeneket nem egy maroknyi fekete ruhás követi el, mint a filmekben, hanem egy jól kiépített nemzetközi hálózat, aminek politikus, rendőrtiszt és orvos tagjai is vannak.
A leglogikusabb számomra altatásban tartani az áldozatot kezdettől, és mint öntudatlan beteget szállítani a "beavatkozás" helyszínére, ami célszerűen egy kórház.
hát érdekes válaszok érkeztek... 2. te miből vagy? tisztelet a kivételnek, nem minden nő ilyen..szerencsétlenül jártál az eddigi kapcsolataiddal ez igen szomorú, ettől még nem kell általánosítani!
igazából ez egy megválaszolhatatlan kérdés..hát gondolom elrabolják kiveszik a szerveit az áldozatnak, felhívják a szervdonort kereső embert hogy kapóra jött pont az a szerv amit ő keres..de mindezt úgy hogy ne tudja meg aki kereste a szervet.. mármint hogy nem tisztességes úton érkezik meg neki például a vese.
Én egyébként sehogyan se csinálnám mélyen ellenzem az ilyen dolgokat természetesen.Szerintem ez elég reális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!