Lopják a gyerekeket! Mit tegyek, ha követnek? Vagy elrabolnak?
a környéken,a szomszéd falucsnkában,és a városban,jár egy fehér kombi,amiben 2 férfi,és egy nő ül.Édességet osztogatnak a gyerekeknek(mármint úgy,hogy figyelik,követik a gyerekeket,főleg a 5-11 éveseket,hogy gyere ingyen kóstoló,kalács,cukorka stb...)Egy közeli városban,(szintén a fehér kombi)elloptak egy 5 éves gyereket,a játszótérről,mivel a szülei panelban laktak,és a játszótér ott volt elttük,a gyerek lement játszani,és ezt várták a lopók,az anyuka nem figyelt a gyerekre(szerintem ő is hibás!)és hopp elcsalták a gyereket elvitték,és kioperálták az egyik veséjét,(nem tudtam,hogy ezt is csinálják...)és később,5 napra(egy hét)-re rá visszatették ugyan oda,ahonnan elvitték.(egy veséje volt a gyereknek)gondolom ez a fekete kereskedelem megy végre... :S eladják a szerbeket jó pénzért...Szerencse,hogy nem halt meg a gyerek...
Ma már mindenki erről az esetről beszél,ami a napokban történt...A rendőrök keresik a kombit...Ha látom,hogy követnek az utcán,vagy egy autó,illetve csalogatnak,akkor mit tegyek?(ez az eset SZERBIÁBAN van,vagyis Vajdaságbam...Én itt születtem,itt lakom,és ez egy nem nagy város,majdnem,hogy falu...Már többen látták a Fehér kombit)
szerintem a két kombi ugyanaz.Mit csinálhatnak szegény gyerekekkel?Felhasítják őket...Kapott szegény 5 éves gyerek rendes orvosi ellátást?Én nem hiszem... :S
Kapott enni???Ezt nem írta egy oldal sem... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!