Lopják a gyerekeket! Mit tegyek, ha követnek? Vagy elrabolnak?
a környéken,a szomszéd falucsnkában,és a városban,jár egy fehér kombi,amiben 2 férfi,és egy nő ül.Édességet osztogatnak a gyerekeknek(mármint úgy,hogy figyelik,követik a gyerekeket,főleg a 5-11 éveseket,hogy gyere ingyen kóstoló,kalács,cukorka stb...)Egy közeli városban,(szintén a fehér kombi)elloptak egy 5 éves gyereket,a játszótérről,mivel a szülei panelban laktak,és a játszótér ott volt elttük,a gyerek lement játszani,és ezt várták a lopók,az anyuka nem figyelt a gyerekre(szerintem ő is hibás!)és hopp elcsalták a gyereket elvitték,és kioperálták az egyik veséjét,(nem tudtam,hogy ezt is csinálják...)és később,5 napra(egy hét)-re rá visszatették ugyan oda,ahonnan elvitték.(egy veséje volt a gyereknek)gondolom ez a fekete kereskedelem megy végre... :S eladják a szerbeket jó pénzért...Szerencse,hogy nem halt meg a gyerek...
Ma már mindenki erről az esetről beszél,ami a napokban történt...A rendőrök keresik a kombit...Ha látom,hogy követnek az utcán,vagy egy autó,illetve csalogatnak,akkor mit tegyek?(ez az eset SZERBIÁBAN van,vagyis Vajdaságbam...Én itt születtem,itt lakom,és ez egy nem nagy város,majdnem,hogy falu...Már többen látták a Fehér kombit)
istenem... ez az egesz egy nagy kamu (un. "hoax", varosi legenda), ami mar legalabb 15 eve kering kulonbozo valtozatokban a neten, kb a vilag minden orszagaban, es sajnos sok egyszeru ember van, aki el is hiszi. Az pedig, hogy a bulvarujsagok is atveszik, szegyen-gyalazat. Nem lenne meglepo, ha a kormany terjesztene ezeket a hulyesegeket, hogy elterelje a figyelmet a valos problemakrol.
Gondolkozz egy kicsit... 1. ki az a hulye, aki az elrabolt gyereket visszaviszi a szuleinek? 2. mar evek ota van beultetheto muvese, kinek kell egy vese? akkor mar nem inkabb szivet, majat stb vennenek ki? 3. miert nincs egyetlen megerositett, lefenykepezett eset sem? minden "hir" csak olyan formaban van, hogy "egy ismerosom nagybatyjanak a horcsogenek az allatorvosanak az unokaoccse ismert valakit, aki igy jart".
nehany oldal a hoax-rol:
Persze van emberrablas, van feketepiac, kihalt helyeken nem ajanlatos jarni, stb; de ez a hir ilyen formaban nem igaz, es sosem volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!