Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örülnétek neki ha feltalálnák...

Örülnétek neki ha feltalálnák az örök életet de cserébe mindenkit sterilizálnának hogy ne szaporodhassunk?

Figyelt kérdés

mert akkor túlnépesedne a föld

szerintem jó ötlet úgy is sok ember van már nem kellenek újjak, mit gondoltok?

2015. júl. 17. 22:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha csak azt sterilizálnánk, aki örök életet akar, és ez lenne a feltétel? Én például simán benne lennék, szeretek élni. :)
2015. júl. 18. 11:05
 22/24 A kérdező kommentje:
19-es öö hát amire te gondolsz hogy ha holnaptól nem kéne már élni azt ma is meg tudod csinálni beveszel egy csomó altatót és vidáman elalszol mindenféle fájdalom nélkül (de remélem csak szórakozol mert ha nem akkor keress egy jó pszichológust TB-re)
2015. júl. 18. 14:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérdező még az első oldalon azt kérdezted az egyik válaszolótól, hogy miért sterilizálnának téged? Hát a mindenkibe te is benne vagy nem?
2015. júl. 18. 17:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Én benne vagyok. Sőt, ha nincs örök élet, akkor is. Ennél csak brutálisabb véget tudok elképzelni az emberiségnek: háború, természeti katasztrófa, nukleáris baleset stb.
2015. júl. 18. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!