Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örülnétek neki ha feltalálnák...

Örülnétek neki ha feltalálnák az örök életet de cserébe mindenkit sterilizálnának hogy ne szaporodhassunk?

Figyelt kérdés

mert akkor túlnépesedne a föld

szerintem jó ötlet úgy is sok ember van már nem kellenek újjak, mit gondoltok?

2015. júl. 17. 22:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem így működik. Oka van hogy addig él az ember ameddig. Döntéseket kell hoznia nap mint nap, mert nincs végtelen ideje arra, hogy mindent megvalósítson. Ettől élet az élet. És ki tudja, lehet hogy a halál után is van valami... ezt senki sem tudhatja biztosra.
2015. júl. 17. 22:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Szóval sex lenne csak gyerek nem és akkor halnék meg mikor akarok? oké :D
2015. júl. 17. 22:33
 13/24 anonim ***** válasza:

De mi lesz ha balesetben meghal valaki?

Plusz, én nem a Földön akarok élni, hanem máshol! Alig 5 milliárd év és a Földnek annyi!

2015. júl. 17. 22:34
 14/24 A kérdező kommentje:

igen lehetne szex és balesetekben ugyanúgy meghalhatna minden ember csak nem lennének betegségek fertőzések és sejtelhalás sem tehát senki nem öregedne és halhatna meg

5 milliárd év alatt meg szerintem kitalálnának valamit hogy máshova költözzünk :D

(ha meg valamilyen oknál fogva több embert akarnának meert pl már más bolygókra költözünk és szeretnénk ha többen lennének akkor lehetne klónozni az embereket vagy egymással keresztezni és így új utódok születhetnének csak amíg itt vagyunk ezen a szinten addig ne szaporodjunk mert akkor túl sokan lennénk

2015. júl. 17. 22:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Akkor örökké kéne dolgozni is, azt meg a fene akar. Vagy mindenki kapna alanyi jogon havi x jövedelmet? De ki termelné ezt ki?
2015. júl. 17. 23:14
 16/24 opened paradise ***** válasza:

Egyik sem.

Egyszerűen csak nem vonz a dolog.

Nincs bennem ez a fajta életösztön mint benned,nem félek,lesz ami lesz.

Amúgy sem szeretem a kötelező dolgokat :)

2015. júl. 17. 23:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Anyukám azt mondta egyszer, szerinte azért kell az embereknek meghalniuk, mert így tud csak változni a világ. Nem szeretnék meghalni, de mond valamit.
2015. júl. 17. 23:31
 18/24 anonim ***** válasza:
De ha balesetben meg gyilkosságban/öngyilkosságban meghalhat bárki, akkor nem lenne jó ötlet sterilizálni mindenkit, mert előbb-utóbb úgyis kihalna az emberi faj. Főleg akkor, ha így lenne előadva a dolog, hogy "örök élet", akkor ettől felbátorodnának sokan, kipróbálnának pl. mindenféle extrém sportokat, aztán nyakukat törnék az első ejtőernyős ugráson.
2015. júl. 18. 08:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha holnaptól nem kéne tovább élni, csak egy gombot kéne hozzá megnyomni, én két kézzel kapkodnék azért a gombért.

30/f

2015. júl. 18. 09:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem,mert így is mindenki idegesít!!!!
2015. júl. 18. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!