Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy örök vesztes vagyok?...

Egy örök vesztes vagyok? Lehetek még sikeres? Elérhetem az álmaimat? Hogyan?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok nincsen munkám.mindenképpen ausztriában keresgélek de már vagy 700 emailt elküldtem és semmi. az ismerőseim java kint dolgozik de a magyar mentalitás szerint nem segítenek kijutni.. focizok 17 éve nagyjából egy jó megye 2 ben ,ami szégyen.nálam sokkal tehetségtelenebb focisták kergetik ausztriában a lasztit jó pénzért és persze munka is dukál mellé.. de persze ez se jön össze. a napjaimnak nincs értelme felkelek melot keresek ez kb 1 óra utána pedig alszom egész nap.mi a fenéhez kezdjek?? se pénzem se kedvem semmihez. jelentkeztem számtalan tévés műsorba és ott sincs esélyem! hiába vagyok külsőre egy jóképű életvidám srác legbelül egy depresszios szerencsétlen vagyok.. mi ebből a kiút?? mindenki szeretne sikert sok pénzt boldogságot de hogy a a fenébe?? semmi se érdekel az a baj. színész lennék vagy sportolnék kint de áhh:( hiába keresek nem és nem és nem?? hogyan tovább?? 23F
2013. nov. 20. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
A semmiből nem lesz semmi... Valamit akarnod kell! Végzettség nélkül nemsok esélyed, de ha a nyelvet megtanulod ilyen boltba teszem azt mekibe vagy ilyesmi megpróbálhatnád oda csak felvesznek.
2013. nov. 20. 20:40
 2/6 A kérdező kommentje:
beszélek németül,voltam is kint már 2 szezont de mosogatni csak az nem álom meló. sikert akarok de sose jön össze semmi
2013. nov. 20. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát te is egy jó anyagias ember lehetsz...üdv a klubban, nekem se jött össze semmi az utóbbi időben, de nem is nagyon próbáltam:(
2013. nov. 20. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:
próbálni kell mert meg fogok őrülni.. rászoktam a szerencsejátékra elég nagy pénzben tippmix. hogy legyen értelme az életemnek.. a napjaimnak. azonnal kell valami jó lehetőség de hát semmi..
2013. nov. 20. 20:48
 5/6 anonim válasza:
Ha elfogadsz néhány jótanácsot, azt ajánlanám, hogy ne hajszold a sikert. Nincs arra semmi szükség. De ha jó vagy valamiben, és szívvel-lélekkel teszed a dolgod, akkor jön a siker magától. De akkor sem tart öröké... Éppen ezért azt tanácsolnám, hogy ha jót akarsz magadnak, akkor keress akármilyen melót, és keress pénzt. Ha van kereseted, akkor tegyél félre minél több lóvét, mert valószínűleg szükséged lesz rá valamikor az életben. Ha nem találsz munkát, akkor szabad idődben tanulj minél többet. Lehetőleg olyan dolgot, amivel később pénzt kereshetsz. A szerencsejátékot örökre felejtsd el! Ebben az "iparban" csak azok nyernek, akiknek fizetsz azért, hogy játszhass. Inkább tedd el a pénzt amit erre költenél, hosszútávon egészen biztosan jól jársz. Ha jóképű vagy, az előnyös. Nem csak a magánéletben, hanem a munkában is a saját malmodra hajthatod a vizet. Csak egy kis sütnivaló kell hozzá. Fiatal vagy, használd ki az élet ezen szakaszát okosan!
2013. nov. 20. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól irta az előző hozzászóló!De tudod van erre egy mondás :"a pénz kényelmessé teheti az életet,de boldoggá nem" !Ennek a szellemében alakitsd a jövőd!Sok sikert!
2013. nov. 20. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!