Örülnétek neki ha feltalálnák az örök életet de cserébe mindenkit sterilizálnának hogy ne szaporodhassunk?
Figyelt kérdés
mert akkor túlnépesedne a föld
szerintem jó ötlet úgy is sok ember van már nem kellenek újjak, mit gondoltok?
2015. júl. 17. 22:12
2/24 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet lenne a kérdezőt sterilizálni.
3/24 anonim válasza:
Nem, mert
- 1 idő után megunnánk egymást
- mielőtt megunnánk egymást, azelőtt kiirtanánk egymást
-ki a fene akar örökké élni? 60-80 év épp lég eme f*stengerből, amit életnek neveznek.
4/24 A kérdező kommentje:
jó hát aki nem akar az meghalhat amikor csak szeretne
(miért sterilizálnál engem? :O mi bajod a kérdésemmel)
2015. júl. 17. 22:14
5/24 A kérdező kommentje:
hát ha ennyire negatívan állsz az élethez hogy f*stenger akkor akár most is kiléphetsz belőle :D
2015. júl. 17. 22:15
6/24 opened paradise válasza:
Én nem akarnék örökké élni,fúj!
Inkább pár év,de az tele minden finomsággal :P
7/24 A kérdező kommentje:
tényleg nem akartok örökké élni?? :SS :(
ti szomorú emberek vagytok? vagy bele vagytok fásulva a mindennapok szürkeségébe vagy miért? (komolyan mondom elmegy az életkedvem...hogy lehet ilyeneket mondani vagy gondolni :O
2015. júl. 17. 22:20
8/24 anonim válasza:
Én simán belemennék. Valószínűleg nem lennék boldog, az öröklét unalmassá válna és csak szenvedés lenne. De érdekes lenne megtapasztalni, hogy milyen lenne, ha nem fogyna el az időnk, több dolgot kipróbálhatnánk, tanulhatnánk, aztán megunnánk az egészet.
9/24 anonim válasza:
Az örök élet helyett jobban örülnék egy tengernyi pénznek, jóval több értelme lenne.
10/24 A kérdező kommentje:
szerintem nem lenne unalmas annyi minden van amit az ember nem tud kipróbálni (plusz beteg se lenne sose és mindig szép fiatal lenne) meg annyi minden új dolgokat találnak fel mindig az emberek előbb utóbb kijutunk a világűrbe új kolóniákat hozunk létre felfedezünk más életformákat is annyi minden van és lesz hogy nem lehet unalmas
2015. júl. 17. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!