Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én nem kedvelem a nyarat?

Csak én nem kedvelem a nyarat?

Figyelt kérdés
Más is van így? Sokkal jobban kedvelem az őszi-téli borongós időjárást, még a hangulatom is sokkal jobb. Nyáron valahogy teljesen kedvetlen vagyok mindig, nincs kedvem semmihez, és minden évben ez van.

2015. jún. 13. 03:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10: Nemááár, nem ér!!!!:) Budapesten nincsen!!!
2015. jún. 13. 08:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyan ez van. Nekem az ősz és a tél a kedvencem. Sokkal jobban érzem magam, a kedvem is jobb, aktívabb vagyok.

Nem bírom a meleget...főleg, ha már vagy 2 hete alig kapni levegőt a hőség miatt, és az eső se akar esni...

Nyár = egy olyan évszak, amin legyek túl, de gyorsan. :D

2015. jún. 13. 09:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem és tökre ki vagyok, hogy most hétvégére mondja legnagyobb meleget.. pont délutános vagyok.
2015. jún. 13. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Én imádom a nyarat, de csak míg nem kell dolgoznom. Még tanuló vagyok.

Imádom a hőséget, nagyon fázós vagyok, imádok napozni, fürdeni, nincs suli, sok a buli. Azt hiszem nem várom hogy felnőjek :D

2015. jún. 13. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Amikor még barátokkal voltak programok akkor imádtam, de mostanra már rühellem. Keveset vagyok kint, itt bent meg rohadt meleg van, és tök kellemetlen az egész, este meg aludni is nehezebb nekem.

Aztán a sok rohadt bogár, szúnyog meg minden sz#r, pfejh de rühellem.

A sok üvöltöző kisgyerekről nem is beszélve, egész nap itt rohadnak a közelben -.-

2015. jún. 13. 13:56
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek, akkor nem csak én vagyok így. :)

Ment mindenkinek a zöld pacsi. :)

2015. jún. 13. 16:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egyenesen gyűlölöm, és nem is bírom sem a meleget, sem a tűző napot. Teljesen használhatatlan vagyok ilyenkor, állandóan rosszul vagyok, izzadni is utálok. Téli gyerek vagyok, hidegre van szükségem ahhoz, hogy maximumon tudjak működni.
2015. jún. 13. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a nyarat csak a szünet miatt szeretem, amúgy utálom ezt a nagy hőséget
2015. jún. 14. 06:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, aki kihívásokkal küzd a kinézetét illetően, az nem szereti a "ruhátlan" hónapokat.
2015. jún. 14. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!