Rengeteget utaztam a világban, több országban éltem, sosem tudtam azonban párkapcsolatot kialkítani. Ma már kedvelem a magányt, nem szívesen megyek emberek közé. Szerintetek ez valmilyen személyiségzavar?
Ezt a lelki jelenséget hívják kifulladásnak.
Hosszan tartó megrögzött életvitel, beidegződik, mejd hirtelen az ellenkezője történik.
Ez normális, és hasznos ebben a korban a következők miatt:
Elmondhatod, hogy éltél!
Ezért nyugodt kiegyensúlyozott életvitel következik, ami nálad újdonságként hat, és érdekes lesz.
Fordított esetben nagy a baj, mivel ha 32-évesn jönne rád a mehetnék, meg a nájkolás, azt elhülyülésnek nevezik, vagy megveszésnek, és káros a jövőre, mert romboló hatású.
Ellenben a tied az építő jellegű, csak adj időt magadnak, ha te nem keresel társat, majd a társ talál rád.
Csak nyugi.
A nők kiváncsiságból is vonzódnak a remeteéletű beütéshez.
Márcsak azért is, hogy milen az a pasi.Nagy lesz a választék, és lesz köztük hasonló életvitelű, mint te.
Ne vedd sértésnek de ismered a mondást!:
A k..-vából lesz a legjobb feleség, mert az már nem bolondul meg újra...ez egy hasonlat.
Stabilabb életvitel, mert már nem vágysz különlegességekre, a csajok meg szeretik a stabil biztonságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!