Csak én nem kedvelem a nyarat?
Nem csak te. A nővérem kedvenc évszaka az ősz, mert mindig esik az eső, és kabátot kell venni. Folyton Angliába vágyik, mert ott minden nap olyan mint egy borongós őszi Magyarországon. És ki nem állhatja a tavaszt, mert az a nyárra emlékezteti, amit még jobban utál, mert meleg van, és süt a nap.
Mind mások vagyunk. Én csak nyáron érzem igazán jól magam.
A munkatársam is.
Egyik nap nagy vihar és jégeső volt, azt mondta:
- Na végre jó idő van.
Másnap visszajött a kánikula, akkor meg így kínlódott:
- Jaaaj, megint itt a rossz idő, ki se merek menni, mert mi lesz ha elolvadok.
Én élvezem hogy nem kell felöltözni rendesen és mászkálhatok papucsban, de a hátránya is megvan, mert tegnap 5x mostam lábat és 3x öltöztem át napközben, miután mindig leizzadtam. Mondjuk azért elég jól bírom a meleget, ahhoz képest, hogy láttam tegnap egy nőt az utcán, aki szerintem az ájulás határán volt. Olyan bágyadt fejjel ment szegény, hogy rendesen megsajnáltam és majdnem megszólítottam, hogy üljön le az árnyékba. De aztán továbbment és nem esett össze amíg még a látóhatáromon belül volt :D
2: :) Igaza van neki!:)
Én nem szeretek öltözni, de a nagy meleget sem szeretem, ezért nekem a 18-22 fok a legjobb. Az Azori-szigeteken van mindig annyi (esetleg Madeira, de az délebbre van), reggel 11-ig esik, utána eloszlanak a felhők, a délutánban van 2 órányi strandidő 28-30 fokkal, éjjelre megint lehűl. És erős szél van.:)
Régebben én se voltam oda túlságosan érte. Bár én szeretem a szép időt, de az nálam inkább az áprilisi, májusi langyosabb tavaszt jelenti.
De most már igyekszem megtalálni a szépséget a nyárban is, nem akarom azzal nehezíteni az életemet, hogy végigduzzogok három hónapot. :D
De a hőség nem hiányzik. Egyszerűen nem lehet előle elmenekülni! Ha hideg van, be lehet gyújtani, fel lehet öltözni, de ha meleg van... a bőrömet nem vetkőzhetem le!
Énis nyáron születtem,mégis az ősz a kedvenc évszakom. :)
A nyarat a hűvös szobába szoktam tölteni,még a strandot se szeretem egészségügyi okok miatt.
9
Itt Kaposváron nyéron is nyitva van a jégpálya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!