Mindenki várja a nyarat, nekem viszont az a szenvedés, és szomorúság időszaka. Van még valaki így vele?
A kövérség és az extrém izzadás 2 dolog.
Az izzadás miatt keress fel egy orvost, lehet mérsékelni.
A kövérségedet meg fogadd el, mert nem a külsőd miatt maradsz ki mindenből. Millió életvidám kövér él a földön, aki a társaság középpontja. Ha önbizalomhiányos vagy, és negatív, akkor talán ezért nincsenek szívesen melletted az emberek.
A párod meg veled van, nem? Nyilván nem azért, mert egy "vékony csaj" kell neki, hanem te!
Az én férjem is megnézi a nőket, és? Sokszor együtt beszéljük ki a látottakat... És én is megnézek néhány pasit...
Szóval keress egy orvost, aki segít azz izzadással kapcsolatban, és egy dietetikust, aki segít a sikeres fogyókúrában!
Miert nem koncentralsz arra hogy lefogyj?
Hany kilo vagy es milyen magas?
miert, ha empatiat mutatunk, akkor nem lesz kover?
De.
Igenis le tud fogyni mindenki, csak idot meg energiat kell belefektetni, utana kell olvasni es csinalni kell, akar eveken keresztul. Ha nem megy akkor azert csakis o a felelos.
Nyugodtan lehet kifogasokat sorolni, valakinek az egesz elete egy nagy kifogas, de ez nem visz elorebb.
Azért ez nem akkora túlsúly, hogy az extrém izzadásodat indokolja.
mint írtam, keresd fel szakembert!
1# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!