Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van valaki aki ugyan így...

Van valaki aki ugyan így érez? Az életem egy rémálom!

Figyelt kérdés
Az a helyzet h elment a kedvem az élettől.. Az iskolában mindenki bánt, még a tanárok is, a barátaim kihasználtak, a szüleim nem foglalkoznak velem. Nem vagyok az a nyafogós de tényleg rossz a helyzet! Múltkor a suliban addig szekíroztak amíg el nem kapott a sírógörcs, a tanárt vagyis az osztályfőnököt nem is érdekelte! Az a legrosszabb h nem tudok a tanulásra koncentrálni mert mindig azon töprengek hogy : Miért? 15l ( Amikor sírtam akkor a többiek nevettek rajta!)

2013. nov. 3. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz velük.. amikor bántanak tegyél úgy mint ha nem is hallanád amit mondanak.. vagy szólj vissza egy két választ amire nem is számítanak! Vagy menjél át másik iskolába!
2013. nov. 3. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen az élet,lesz még rosszabb is.
 3/6 anonim ***** válasza:

A szüleidnek nem tudod ezt elmondani és megkérni, hogy menjenek be veled, és a sok gyökeret küldjék el a pi.sába?

Mert ha az én gyerekemmel csinálnának ilyet, tuti megtenném.

És az osztályfőnöknek is megköszönném, hogy milyen jól vezeti az osztályt.

4/6 anonim ***** válasza:
De ha beviszi anyát vagy apát akkor még jobban fogják szekálni...
2013. nov. 3. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzetedet, képzeld velem is volt hasonló, de valahogy kijöttem belőle.

Sajnos sok olyat is ismerek, akik szabályosan bekattantak az iskolai bántalmazásoktól. Érdemes elgondolkozni, ha nincs más megoldás, hogy át mész másik iskolába. Gondolom még 9.-es vagy.

Nem érdemes ezt sokáig tűrni. Vegyél erőt magadon, és mondd meg mindenkinek a véleményedet, ne legyél szégyenlős. Ha rosszul sül el, akkor mész másik suliba, nincs vesztenivalód.

Engem annak idején fizikailag is bántottak, mégsem csinált semmit se az iskola, se a szüleim.

Erőt vettem magamon, és nem hagytam, hogy bántsanak.

2013. nov. 3. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudom milyen. Én általános 1-4 osztályáig ugyan érzt éreztem. Sőt! Az osztályfőnököm kifejezetten utált és direkt azt várta hogy mikor cseszhet le hogy megint sirok. De felsőbe megváltozott a helyzet. Most igaz hogy van 4 csapat az osztályunkon belül: a magukról nagyot képzelő 3 lány, mi akik jól elvagyunk és teszünk mindenre lányok, a régi fiúk és az új fiúk. Hidd el ha szerzel egyetlen barátot akiben meg tudsz bizni( mert nekem is volt olyan barátom aki meg kérdezte hogy:

- mit utálsz xxxxxbe?- aztán az a bizonyis xxxxxx és barátai oda jöttek maj aki kérdezte azt mindta de ssst mindjárt el mondja. És 2.-os voltam!!

2013. nov. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!