Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy valaki...

Hogy lehet, hogy valaki haverkodik mmással, engem meg utál, mikor ugyan annyit tud rólunk?

Figyelt kérdés

Pl. Van egy társaság, sport miatt, vagy sszakkör vagy ilyesmi, és ott az egyik csaj haverkodott kicsit az egyik sráccal, engem meg utált. Pedig ugyan annyit tudott rólam, mint róla nem sokat, nem nagyon dumáltunk, de mégis...

Most hogy is van ez? Miért dönti el valaki hogy azzal dumálok, de a másikhoz meg hozzá se szólok?

2013. okt. 26. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Előítélet. De ez szerintem mindenkiben meg van egy bizonyos fokig. Csak van aki máshogy kezeli azt, ha számára egy ember nem szimpatikus. Nem kell sok beszéd ahhoz, vagy egyáltalán megismerkedés, hogy a másik számára ne tűnjünk számára kellemes személynek.

13/L

2013. okt. 26. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem vagy neki szimpatikus. Van ilyen. Ne törődj vele!
2013. okt. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!