Apám már most részeg. De mocsár részeg, menni alig bír. Fél 9-kor ébredtem, azt hittem akkor még józan lesz és tudok vele beszélni. De ugyan, mit is gondoltam?
Vedd fel videóra amikor csatak részeg. Tedd fel youtubre de ne nyilvánosan. Mutasd meg neki amikor józan, hogy hogy viselkedett. Aztán amikor megint azzal jön, hogy kitekerte volna a nyakad, akkor mond meg kiteszed publikusan és kiteszed a youtube címét a lakóhelyeden mindenhova, aztán éghet a pofája miatta.
De miért adtad oda neki a 2.5L pálinkát?
Esetleg tegyél bele altatót.
Tennék a pálinkájába hashajtót, hogy a wc-n üljön egy hétig.
Hátha megundorodik a pálinkától. Fokoznám a helyzetet, hogy olvastam valahol, hogy a pálinka cifrafosást okozhat.
Apád egy beteges alkoholista, jobb ha beszéltek a háziorvosával hogy mi a teendő. Neki szanatóriumba lenne a helye ahol a mértéktartásra beszélik rá. Nem azt mondom hogy ne igyon, senkinek sem az én alkoholista nővéremnek sem mondom hogy ne igyon, csak tartson mértéket, igaz ő sem bírta rossz is a kapcsolatunk 1 éve nem is hallottam felőle, nem is érdekel, de lényegtelen. Apósom szintén ilyen néhány hétig én is az ő munkahelyén dolgozom mert új épületet csináltak és mi szereljük a villanyt meg a gépeket is együtt üzemeljük be az ottaniakkal és nem egyszer láttam hogy az apósom totál részegen bedől az egyik ajtón és úgy megy be a raktárba leltározni.
Meg ugye akárhányszor megyek a barátnőmékhez már az utca szélén lévő kocsma bejáratánál látom az apját hogy nem bír mozdulni és ott támasztja az ajtófélfát, mind ezt már délelőtt 10 órakor. Amúgy ő nem az a kötekedős fajta elég rendes részegen is, inkább csak ül és nézi a tv-t és nem reagál kb semmire tehát így a viselkedésével nincs baj, csak ugye a pénzüket elissza, meg ő maszekol is azzal a címszóval hogy segítsen a családján de a pénzt egyedül a kocsmába viszi és otthagyja, meg volt hogy a rendes fizetésének a felét is elitta 1 nap alatt a haverjaival és volt amikor én segítettem ki őket, de nem pénzzel csak mert féltem a barátnőmmel meg anyósommal együtt hogy úgy is az apóshoz kerül így én vásároltam be nekik. meg ha úgy volt a tüzelőt is én szereztem be. Persze ezeket vissza is kapom tőlük, ugyanúgy ha kell valami csak egy szavamba kerül és már hozzák, de egyszerűen oda pénzt nem szabad vinni. És hiába volt már ő is elvonókon meg szanatóriumokba nem hat rá. Megiszik 1 üveg sört nincs vele gond, de utána már hogy van benne alkohol na akkor egy kis pálinka, egy kis vodka, egy kis borocska és már csak üres sörös üvegeket, meg fél pálinkás üvegeket talál ott az ember mindenhol.
Ilyen embernek külsős segítség kell maximum, mást nem lehet. Meg ha eldurvul a helyzet jobban jártok ha néztek egy albérletet vagy a nagyszülőkhöz mentek, mert előbb utóbb robbanni fog a bomba, és nehogy az legyen a vége hogy már verni fog titeket, mert az ilyenekből kitelik sajnos, előbb utóbb biztos.
Idióta alkoholista barmok. :(
Ha lehet, próbálj meg anyukáddal megszabadulni tőle, mert jobb úgy sem lesz. :(
Költözzetek el, kezdjetek új életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!