Akad itt egy nem félős, laza nő, aki (előreláthatólag) szintén egyedül tölti a nyarat? Tegyünk róla hogy ne így legyen!
Figyelt kérdés
Főként lánnyal/nővel beszélgetnék,de bárkit meghallgatok.Beszélgessünk telefonon,találkozzunk,menjünk el valahova együtt.
Kezd elegem lenni az egész nap telefont nyomkódó emberekből.Ez nem élet! Lassan már az összes magánügyi problémáinkat írásban "beszéljük meg",sok a félreértés,nincs személyes kontaktus,úgy sz@r ahogy van,így ezen most változtatni fogok.Ki tart velem?
Pest megyében lakom.
20F
2015. jún. 10. 19:08
1/9 anonim válasza:
Itt csak félénk lányok vannak,akik szintén a jóképü pasikra buknak csak,ne álmodozz..
2/9 A kérdező kommentje:
Ez csak a te egyéni rossz tapasztalatod. :)
2015. jún. 10. 19:32
3/9 anonim válasza:
Ha nem igy lenne nem itt keresgélnél öreg,majd rájössz..
4/9 anonim válasza:
Nem szeretem a hosszas levelezgetést, a mielőbbi találkozás híve vagyok = Nem vagyok kíváncsi a személyiségedre, minél előbb meg akarlak dugni.
5/9 anonim válasza:
Na ja, pár éve meg még csak az idióták leveleztek egymással találkozás helyett...
6/9 A kérdező kommentje:
4# Akár így is lehetne értelmezni,de te akkor ezek szerint azt akarod mondani,hogy nem kell találkozni,ne lássuk egymást élőben,ne fogjuk meg egymás kezét,ne halljuk a hangját... végül is ja, üzenetben jobb,teljesen érthető. :D
2015. jún. 11. 18:31
7/9 anonim válasza:
tegnap 18:31
Kérdező te álomvilágba élsz..
8/9 anonim válasza:
Fontos a személyesség is, és fontos az írkálás jól átgondoltsága és kényelme is.
9/9 anonim válasza:
Az üzengetéstől én is idegbajt kapok. Hanyagolom is a dolgot. Imádom a téglafonom, és állandóan talpon vagyok :D Ha te is irtózol ezektől a dolgoktól hajrá! :D Ha nem lennék betáblázva tán benne is lennék, remélem bele akadsz valakibe :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!