Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálom a gyerekeket?!

Utálom a gyerekeket?!

Figyelt kérdés
Sajnos ez van,25 éves vagyok és rendesen taszítanak a gyerekek.Más is van így ezzel vagy velen van a baj?! 25/l

2015. máj. 24. 16:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
# 20 - Mert ha van gyereked, biztos rád nyitja az ajtót, függetlenül attól, hogyan bántál vele?... Jaj, de naiv vagy... Én is ritkán nyitom rá az ajtót a nagyanyámra, mert semmi és senki nem jó neki. Hát nekem nem hiányzik, hogy valaki állandóan azt mondja, hogy én mennyire szerencsétlen és rossz vagyok a szemében, az általa imádott más emberek gyerekeihez és unokáihoz képest (nem felejtettem el a gyerekkori vesszőzést meg nadrágszíjazást sem, amit kaptam tőle...). Telefonon néha beszélünk, nekem az elég belőle.
2015. máj. 24. 17:27
 22/28 anonim ***** válasza:
93%
Én sem szeretem őket (41/N)
2015. máj. 24. 17:30
 23/28 anonim ***** válasza:
96%
Én sem bírom elviselni őket, sem családi összejöveteleken, amikor kötelező jelleggel körbe kell ugrálni őket, hogy "milyen cukik", sem a teljesen idegen purdékat, amikor vonyítanak a bevásárlóközpontokban például. Amikor már nagyobbak, és lehet velük hülyülni, akkor már semmi baj nincs velük, a tizenéves unokatesóimmal is nagyon jól elvagyok, de ezzel a nagyon apró korosztállyal nem tudok mit kezdeni, és inkább irritálnak, minthogy "cukinak" tartanám őket, ez van, nem is tervezek gyereket. 25/F
2015. máj. 24. 17:33
 24/28 anonim ***** válasza:
96%
Én a csecsemőktől viszolygok a legjobban. Nem utálom őket, egyszerűen ledermedek, ha látok egyet. A kisgyerekektől meg tartok, tudom, nevetséges.
2015. máj. 24. 18:13
 25/28 anonim ***** válasza:
66%

hát a sztorid alapján csak a tajparasztok neveletlen kölykeit utálod.

az olyanokat én sem szeretem.

és egy ilyennel kijönnél?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..

2015. máj. 25. 03:13
 26/28 anonim ***** válasza:
76%

Hát én is úgy vagyok velük hogy idegesítenek de nagyon.

Nekem sosem lesz max ha megerőszakolnak. 28/F :)

2015. máj. 26. 19:20
 27/28 anonim válasza:
100%
Nem csak Te vagy vele én is. Egyszerűen felmegy a pumpa ha a buszon ül mindenki csendben,ezekeg elkezdenek vonyítani,mint egy szopós malac. Inteligens az ember. Lásztik... Ha egy 2 hetes kutyának azt mondod,hogy nyugi akkor 80%ban megnyugszik. Egy gyerekeg annál jobban vonyít...
2018. jún. 29. 21:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon idegesítőek, ès visszataszítóak a kölykök.
febr. 24. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!