Utálom a gyerekeket?!
Figyelt kérdés
Sajnos ez van,25 éves vagyok és rendesen taszítanak a gyerekek.Más is van így ezzel vagy velen van a baj?! 25/l2015. máj. 24. 16:46
11/28 anonim válasza:
Még változhatnak etéren az érzéseid, ha meg nem hát istenem, nem mindenkinek az a dolga, h gyereket neveljen. Hogy ne ítéljenek emiatt el, nem kell nagy dobra verned, h te így érzel, és akkor nem tudnak ítélkezni feletted.
13/28 anonim válasza:
Már bocs, de ez nem normális egy 4 éves gyerektől, az én fiam is ennyi, de ilyet a száján még nem ejtett ki, sőt. Az, hogy a rokonaid primitívek, hát ez van, de nem kell általánosítani a gyerekeket és a szüleiket. Ritka bunkó rokonaid lehetnek, ha ilyen a kislány, mert tőlük látja. Az pedig, hogy nem szereted egyébként a gyerekeket, az a te magánügyed. Én se megyek oda macskatartókhoz, hogy utálom a macskákat, így nem is győzködnek engem.
14/28 A kérdező kommentje:
de könyörgöm mi a cuki abban ha egy 4-5 éves káromkodik?!
2015. máj. 24. 17:09
15/28 anonim válasza:
Ez nem a gyerek hibája, hanem a szülői nevelés hiánya! A szülőt kell érte hibáztatni! Egy ennyi idős gyerek nem tudja, mi az a káromkodás, és rossz reakció a szülő részéről, h nem neveli és nem magyarázza el a gyerekének, h ez nem jó!
Egyébként meg, ha nem akarsz gyereket, a te döntésed, senkinek semmi köze hozzá!
16/28 A kérdező kommentje:
hát sajnos elég primitívek igazad van!
2015. máj. 24. 17:11
17/28 anonim válasza:
Manapság sokszor inkább a szülőket kell nevelni...
Nem ítéllek el, belőled ezt a reakciót hozza ki, amit látsz magad körül.
18/28 anonim válasza:
EGy 4 éves gyerek a környezetét tükrözi vissza. MINDEN, amit tesz, azért van, mert a szülei ilyenek. Ez nem cuki, hanem ciki, a szüleinek. Csak ők észre sem veszik magukat. Sajnálatos. Ettől te még normális anya lehetnél, sőt, jó eséllyel lennél normálisabb mint ők, mert neked legalább feltűnt.
20/28 schocko válasza:
...ez nem baj...most...de majd 40 év múlva elég rossz lesz, ha senki nem nyitja rád az ajtót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!