Mi lehet az oka, hogy utalom a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Nem minden gyereket csak a kislanyokat.... Rosszul vagyok toluk,idegbaj kap el ha meglatom oket,plane ha hisztiznek.. 19L2014. szept. 14. 10:58
1/10 anonim válasza:
Mert még magad is gyerek vagy és nem bírod felfogni, hogy KISlány azaz gyerek.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok eretlen ;) igaza van az egyik hozzaszolonak,onmagamra emlekeztetnek. Mikor kicsivoktam mindig unokahugom meg tesom volt a fontosabb,enmeg kevesbe...
2014. szept. 14. 11:11
5/10 A kérdező kommentje:
Voltam
2014. szept. 14. 11:11
6/10 anonim válasza:
ilyenekkel szokott az történni,hogy: lánya születik,aki nagyon hisztis.. így kénytelen leszel megszeretni őket..
de amúgy mi az,hogy idegbajt kapsz tőlük ha meglátsz egyet!?? csak attól "rosszul vagy" ha elmész mellettük? mert akkor fordulj pszichológushoz..
7/10 anonim válasza:
Bántottak, amikor gyerek voltál? Kiközösítettek, vagy ilyesmi? Én ezért... hát, nem utálom őket, de valahogy nem is szeretem, és nem szándékosan, de azt gondolom, a gyerekek gonoszak.
8/10 A kérdező kommentje:
Hat ugyse fogom megszeretni oket,sot,nekem tuti,hogy nem is lesz gyerekem. :))
Igen,kikozositettek,mikor probaltam kedves lenni veluk ramkiabaltak es mondtak h tunjek el. Meg kihasznaltak. Mindig fiukkal voltam,oket meg a kisfiukast mai napig imadom.
2014. szept. 14. 12:24
9/10 anonim válasza:
19 évesen már nem a sebeid nyalogatásával kéne foglalkozni, hogy az unokatesód nagyobb volt nálad stb. Felnőtt vagy én nagykorú, állítólag érett gondolkodású, akkor hogy lehet, hogy idegbajt kapsz a gyerekektől?? :I A gyerekeket utálni amúgy nem normális dolog... Inkább találj magadnak valamit, ami leköt.
10/10 anonim válasza:
19 évesen amúgy korai kijelenteni hogy te nem akarsz majd gyereket. mert ha nem is akarsz,de mégis becsúszik-és meghallod a szívverését már nagyon nehéz lemondani róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!