Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, mennyire találjátok...

Hölgyek, mennyire találjátok ezt a foglalkozást vonzónak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy afféle "takarító" vagyok. Bűnügyi helyszínekről, balesetek helyszíneiről általában én, és munkatársaim szedjük össze a dolgokat. Gondolok itt ilyenekre, mint testrészek, személyes holmik, stb, hogy ezek mind szállításra készen legyenek. Természetesen, miután a helyszínelő megvizsgált mindent. A vért letakarítani, olykor ez is feladat, és a többi. Szóval ez a munkakör mennyire lenne zavaró egy párkapcsolat esetén?

2015. máj. 19. 22:24
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

"Ne csak gyilkosságokra gondoljatok, hanem közlekedési balesetekre és öngyilkosságokra is.

Ha valaki a vonat elé áll vagy át akar hajtani a síneken, mikor jön a vonat, annak jó eséllyel így szedegetik majd össze a darabkáit."

Ilyen esetem konkrétan van. Egy öregasszony a vonat elé lépett, és darabjaira robbant. Torzó, végtagok, stb. A mentő jött, majd egy hullaszállító egy koporsóval, és a mentősök szedegették össze a darabkákat. Kicsit később valaki talált két ujjat. Visszajött a mentő (!!!) és a mentős elvitte egy zacskóban.

Még egyszer mondom: semmi ilyen munka nincs. Be ne dőljetek ennek a fantáziáló tininek.

2015. máj. 21. 18:49
 42/48 A kérdező kommentje:
Már bocsáss meg, de fogalmad sincs akkor ezen munkakörről. Nem ismered belülről a rendszert.
2015. máj. 21. 19:10
 43/48 anonim ***** válasza:
Rendben akkor küldj privátban egy BM azonosítót, és egy nevet, ha stimmel, akkor utalok neked 100.000 Ft-ot. Oké?
2015. máj. 21. 19:13
 44/48 A kérdező kommentje:
Nézd pajtás, senkinek semmiféle belügyminisztériumi (BM)azonosítót nem küldözgetek, sem nevet, sem semmit. Ne haragudj, de a pénzküldési ajánlatod is nevetséges. Le is zártam a vitát.
2015. máj. 21. 20:01
 45/48 anonim ***** válasza:
Sejtettem :)
2015. máj. 21. 20:37
 46/48 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Én is bűnügyekkel foglalkozom, szóval engem is érdekel ez a dolog.
2015. máj. 22. 15:52
 47/48 anonim ***** válasza:
Ezt az egész kérdést elég viccesnek látom. Utálni fognak érte , de az anyagi részével kell jönnöm. Itt a kérdező 180-200 ezres havi nettót emleget. Egy mentős 90-100 ezer nettót keres maximum. Ebben a fantáziadús történetben előadott dolgokkal bizony a mentősök is szembesülnek és érintkeznek. De még többel is, hiszen ha a páciens életben van, akkor igyekeznek életben kórházba juttatni és azért az nagy felelősség, de még nem beszélve az agresszív alkoholisták és narkósok össze szedegetéséről. Ha létezik is ilyen munkakör kizártnak tartom, hogy ennyire megfizetné bárki (meg kellene , de még az igazán felelősség teljes munkákért se teszik meg). Én is azt a verziót tartom itt helyesnek , hogy ez nagyon szép fantázia történet az egész és ilyen munkakör magyar országon jelenleg nincsen. Ezeket elvégzik a mentősök, rendőrök , hullaszállítók.
2015. máj. 22. 19:43
 48/48 anonim ***** válasza:
En abszolut birom. Hogy is mondjam, kifejezetten szeretem az ilyesfajta dolgokat. Imadom nezni a muteteket, ahol semmit sem takarnak ki, a gyilkolos dolgok is vonzanak. Szoval ha en lennek a parod, akkor meg faggatnalak is, miutan melobol hazaertel. :D
2016. júl. 10. 09:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!