Hölgyek, mennyire találjátok ezt a foglalkozást vonzónak?
10-es.
Nem szántszándékkal választottam ezt a hivatást, hanem muszáj voltam ezt választani, vagy lehettem volna munkanélküli. Végzettségemet tekintve CNC gépkezelő lennék.:) És félre ne értessék, egyáltalán nem vagyok büszke a foglalkozásomra, nem szoktam általában megemlíteni, hogy mit dolgozok, mert megbotránkoznak.
15-ös.
Nem vagyok arról meggyőződve, hogy a hullamosó rosszabb hivatás-e, mint az enyém.:D A kukás csak azért rosszabb, mert nem fizet annyit. Melyik a rosszabb, kukákat görgetni, vagy más emberek vastagbelét emelgetni?
16-os.
Főképp az ÁNTSZ megbízásából dolgozunk. 180.000-200.000 Ft-ot ki szoktak fizetni. Relatív, hogy ez sok-e, vagy kevés.
10es vagyok.
Azt sejtettem, hogy nem ugrálsz vele. :) De gondold el, vmelyik társkeresőn mekkora lenne.., na jó, inkább nem írom le...:D Embere válogatja a reakciókat, én spec nő létemre kapásból rádzúdítanék egy vagon kérdést botránkozás helyett. Pl titoktartás köt benneteket is? Rémálmok vannak-e?
Nézd a jó oldalát, ha valaki zaklatna, van egy jolly jokered, aminek a segítségével garantáltan nyugtod lesz.:D
19-es.
Én abban a helyzetben vagyok (sajnos), hogy szinte mindig álmodok, és szinte mindig rosszat. De ez már akkor is így volt, amikor még nem dolgoztam ebben a munkakörben. Szóval nem hinném, hogy a munka miatt lenne. Elvétve álmodok jót is, olyankor természetesen vidámabban kelek reggel.:) Amúgy ne úgy képzelj el, mintha egy befásult, befordult, furcsa, durva ember lennék.:) A jelenlegi munkámhoz képest teljesen normális életet élek, szoktam lazítani, kikapcsolódni, futni, sőt olykor még beülök egy-egy ebédre egy étterembe. Természetesen nem a legdrágábba, és sajnos egyedül.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!