Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, mennyire találjátok...

Hölgyek, mennyire találjátok ezt a foglalkozást vonzónak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy afféle "takarító" vagyok. Bűnügyi helyszínekről, balesetek helyszíneiről általában én, és munkatársaim szedjük össze a dolgokat. Gondolok itt ilyenekre, mint testrészek, személyes holmik, stb, hogy ezek mind szállításra készen legyenek. Természetesen, miután a helyszínelő megvizsgált mindent. A vért letakarítani, olykor ez is feladat, és a többi. Szóval ez a munkakör mennyire lenne zavaró egy párkapcsolat esetén?

2015. máj. 19. 22:24
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Nem vonz, de ez is egy munka, amit el kell végezni valakinek.És van aki bírja van aki nem. De hosszútávon szerintem se jó ha valaki ilyet csinál.
2015. máj. 19. 22:44
 12/48 anonim ***** válasza:
18%
Én nem haragszom. De miért bízzak olyanban, aki vonzónak tart saját maga számára egy ilyen foglalkozást ? (mert ha csak kényszerből csinálja, akkor minél hamarább menekül valami rendes munkahelyre)
 13/48 anonim ***** válasza:
Hát nálam a borostás helyes cukrászok jönnek be.
 14/48 A kérdező kommentje:

10-es.

Nem szántszándékkal választottam ezt a hivatást, hanem muszáj voltam ezt választani, vagy lehettem volna munkanélküli. Végzettségemet tekintve CNC gépkezelő lennék.:) És félre ne értessék, egyáltalán nem vagyok büszke a foglalkozásomra, nem szoktam általában megemlíteni, hogy mit dolgozok, mert megbotránkoznak.

2015. máj. 19. 22:50
 15/48 anonim ***** válasza:
Amúgy már bocs, de ez nagyon hülye kérdés. A könyvelő, autószerelő, vagy informatikus, mint szakmák (random felsoroltam párat) lehet, hogy normálisabbak, jobban fizetnek, de ettől egyik sem lesz vonzó. Nem egy egyszerű dolog ezen a másik félnek túltennie magát, mármint a te szakmádon, de még mindig vannak ennél rosszabbak, pl. ha hullamosó vagy kukás lennél.
2015. máj. 19. 22:53
 16/48 anonim ***** válasza:
28%
A "hölgyeket" a pénz érdekli és a mégtöbb pénz.Az hogy ezt mivel keresed meg másodlagos. Jól keresel vele? Mert akkor nyerő leszel.
2015. máj. 19. 22:55
 17/48 A kérdező kommentje:

15-ös.

Nem vagyok arról meggyőződve, hogy a hullamosó rosszabb hivatás-e, mint az enyém.:D A kukás csak azért rosszabb, mert nem fizet annyit. Melyik a rosszabb, kukákat görgetni, vagy más emberek vastagbelét emelgetni?

2015. máj. 19. 22:56
 18/48 A kérdező kommentje:

16-os.

Főképp az ÁNTSZ megbízásából dolgozunk. 180.000-200.000 Ft-ot ki szoktak fizetni. Relatív, hogy ez sok-e, vagy kevés.

2015. máj. 19. 23:01
 19/48 anonim ***** válasza:

10es vagyok.

Azt sejtettem, hogy nem ugrálsz vele. :) De gondold el, vmelyik társkeresőn mekkora lenne.., na jó, inkább nem írom le...:D Embere válogatja a reakciókat, én spec nő létemre kapásból rádzúdítanék egy vagon kérdést botránkozás helyett. Pl titoktartás köt benneteket is? Rémálmok vannak-e?

Nézd a jó oldalát, ha valaki zaklatna, van egy jolly jokered, aminek a segítségével garantáltan nyugtod lesz.:D

2015. máj. 19. 23:03
 20/48 A kérdező kommentje:

19-es.

Én abban a helyzetben vagyok (sajnos), hogy szinte mindig álmodok, és szinte mindig rosszat. De ez már akkor is így volt, amikor még nem dolgoztam ebben a munkakörben. Szóval nem hinném, hogy a munka miatt lenne. Elvétve álmodok jót is, olyankor természetesen vidámabban kelek reggel.:) Amúgy ne úgy képzelj el, mintha egy befásult, befordult, furcsa, durva ember lennék.:) A jelenlegi munkámhoz képest teljesen normális életet élek, szoktam lazítani, kikapcsolódni, futni, sőt olykor még beülök egy-egy ebédre egy étterembe. Természetesen nem a legdrágábba, és sajnos egyedül.:(

2015. máj. 19. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!