Fiúk! Ha egy lány csinos (lapos a hasa, hosszú, vékony dereka és lábai vannak), de pici a melle és kicsit laposabb a feneke, már nem találjátok vonzónak?
Ez egyénfüggő. Van, aki kifejezetten az ilyen lányokat szereti. Személy szerint nálam a kisugárzás az fontosabb, hogy a személyiséged mennyire tud megfogni. Valahogy a kettő (kinézet + személyiség, benyomás stb.) együtt számít. Szóval, igen, simán lehetsz vonzó.
Persze, ha valaki nagyon deszka és nincs lányos alakja, az már nekem sem tetszik. De sportolással, ilyesmivel lehet rajta alakítani, ha valaki nagyon akar.
nekem nem csak a külső számít, mert ha a belső értékek összepasszolnak velem, akkor azok simán megszépítik ám a lányt.
pl: tudjon megbocsátani, áldozatot hozni csak értem, alkalmazkodni, elnézni a hibáimat, meglátni bennem a pozitív tulajdonságokat, legyen életcélja, legyen képes párkapcsolatban élni, tisztelje a másikat, hűséges és még sorolhatnám. Ezek nagyon fontos dolgok, így ha ezek és persze a személye bejön, akkor jó a lány! 26/F
Én szeretem a vékony, kis mellű lányokat. Nekem ők az eseteim. A feleségem is ilyen alkat.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!