Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, mennyire találjátok...

Hölgyek, mennyire találjátok ezt a foglalkozást vonzónak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy afféle "takarító" vagyok. Bűnügyi helyszínekről, balesetek helyszíneiről általában én, és munkatársaim szedjük össze a dolgokat. Gondolok itt ilyenekre, mint testrészek, személyes holmik, stb, hogy ezek mind szállításra készen legyenek. Természetesen, miután a helyszínelő megvizsgált mindent. A vért letakarítani, olykor ez is feladat, és a többi. Szóval ez a munkakör mennyire lenne zavaró egy párkapcsolat esetén?

2015. máj. 19. 22:24
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Szerintem sok nőnek ez izgalmas, bátor dolog. Sok ember retteg a vértől a hulláktól és az ezzel kapcsolatos dolgoktól . Te meg nem, és ezzel bátrabbnak tűnhetsz a nagy átlagnál.

Pl a katona embereket öldököl és mégis mindig menő "szakma" volt a nőknél.

Szóval szerintem inkább előny mint hátrány, sokkal érdekesebb mint egy irodista aktatologatása amiről nem lehet beszélni. Ez a meló témát is ad az ismerkedésnél.

2015. máj. 20. 01:27
 32/48 anonim ***** válasza:
Biztos sokkolna először, és vonzónak semmi esetre sem találnám. Az viszont biztos, hogy ha szeretek valakit/fontos számomra valaki, akkor nem fog érdekelni, hogy mi a szakmája!!! És egy ismerkedés során sem a szakma alapján fogom eldönteni, hogy jobban meg szeretném-e ismerni a pasit vagy inkább hagynám...
2015. máj. 20. 01:46
 33/48 anonim ***** válasza:

Szerintem sok nő undorodna, irtózna, félne ettől annyira, hogy esélytelen lenne velük párkapcsolat. Viszont megvan ennek a másik oldala akik simán kíváncsiak lennének. Én is :D

Azt nem mondom, hogy vonzó :D

Bár nekem egyik munka sem vonzó, sosem ez alapján választottam pasit.

Én a helyedben bedobnám ezt a témát még az elején és így rögtön kihullanának azok, akiknek később is gondja lenne ezzel, de akiket nem zavar/érdekel már elindul egy beszélgetés amiből majd szépen lassan egymást is megismeritek :)

2015. máj. 20. 07:03
 34/48 anonim ***** válasza:

Nem ovlastam végig a válaszokat.

Önmagában egy foglalkozás sem előny vagy hátrány. Ha nagyon csúnyán akarnék fogalmazni, azt mondanám, ezt is meg kell csinálnia valakinek.

Ha ismerkednénk, biztos megkérdezném, hogy hogy bírod és miért kötöttél itt ki, de semmi előítéletem nem lenne.Lehetnél rendőr, informatikus, tanár vagy asztrofizikus, akkor se lenne.

Én biztos nem bírnám csinálni, de nem hinném, hogy bármikor is elvinnél egy tetthelyre, vagy megkérnél, hogy segítsek "takarítani", szóval zavarni sem zavarna.

2015. máj. 20. 17:51
 35/48 anonim ***** válasza:

"Egy balesetnél szerinted ki szedegeti ezt-azt?"

A mentős. Szóval, lebuktál, kamugép. :)

2015. máj. 20. 19:36
 36/48 anonim ***** válasza:
Arról nem beszélve hogy ez nem az USA ahol minden este 15 vérengzés van városonként. A mi százegynehány gyilkosságunknak (éves szinten!) minimális hányada a véres mészárlás. Ha lenne ilyen állás,m akkor se dolgozna évi 5 napnál többet. De nincs. A mentősök/hullaszállítók elvégzik.
2015. máj. 20. 19:46
 37/48 Hajú Kék válasza:

Szerintem fizethetnék jobban ezt a munkát!

Mert nem csak speciális szaktudást igényel, hanem komoly "bevállalását" is a mindig meghökkentő variánsoknak, és bizonyára vannak olyak kollegáitok is, akik próbálják megtalálni a dolog "könnyebbik végét", tehát a belső kapcsolatok is stresszelőek.

Ki akar "lúzer" lenni egy ilyan munkakörben?!

És itt nem segít "hivatástudat" --, ami máshol talán igen.

Ehhez kemény odaszánás kell, és lelkierő!

Személy szerint én GRATULÁLOK hozzá!

2015. máj. 20. 21:18
 38/48 anonim ***** válasza:
Aki a mentős választ írta, annak nagyon igaza van! Én is annak tanulok jelenleg, és igen ezeket a mentősök végzik el általában. (Mondjuk a vért lehet, hogy nem ők sikálják fel). Kicsit gyanús, hogy amiről te beszélsz az nem létezik, mert tényleg nem lenne sok munka. Nem hiszem , hogy két havonta egy esetért , havi 180-200ezret fizetne az ÁNTSZ. :)
2015. máj. 20. 23:50
 39/48 A kérdező kommentje:
Akkor meg lehet nézni pl. a pécsi esetet, amikor felrobbantotta a saját fejét a férfi, mielőtt megsebesítette az élettársát. Pl. azt a helyiség kitakarítását is az ÁNTSZ végeztette el.
2015. máj. 21. 14:26
 40/48 anonim ***** válasza:

36-a, 38-ra:

Ne csak gyilkosságokra gondoljatok, hanem közlekedési balesetekre és öngyilkosságokra is.

Ha valaki a vonat elé áll vagy át akar hajtani a síneken, mikor jön a vonat, annak jó eséllyel így szedegetik majd össze a darabkáit. Ilyenek meg minden megyében hetente vagy hetente többször is történnek.

Én nem tudom, mi a mentősök feladata, de nem értem, mi dolguk lenne azokkal, akiket nem kell kórházba szállítani, mert cafatokra szakadtak. Azokkal a hullaszállítóknak van feladatuk.

A személyes holmikkal viszont gondolom nekik sem kell foglalkozniuk. Úgyhogy én életszerűnek érzem, hogy vannak ilyen emberek.

Mellesleg: hallottam olyan foglalkozásról is, hogy a megtalált (oszladozó) hulláról a rendőrök jelenlétében levágják a ruhát. Nem tudom, a kérdezőnek ez is feladata-e, de ezt biztos nem mentős csinálja.

2015. máj. 21. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!