Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek, mennyire találjátok...

Hölgyek, mennyire találjátok ezt a foglalkozást vonzónak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy afféle "takarító" vagyok. Bűnügyi helyszínekről, balesetek helyszíneiről általában én, és munkatársaim szedjük össze a dolgokat. Gondolok itt ilyenekre, mint testrészek, személyes holmik, stb, hogy ezek mind szállításra készen legyenek. Természetesen, miután a helyszínelő megvizsgált mindent. A vért letakarítani, olykor ez is feladat, és a többi. Szóval ez a munkakör mennyire lenne zavaró egy párkapcsolat esetén?

2015. máj. 19. 22:24
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Lazítás nélkül nem igazán lehetne ezt a munkát végezni. Esetleg a pszichopaták, szadisták képesek lennének rá. Nyugi, én nem vagyok az.:D
2015. máj. 19. 23:13
 22/48 anonim ***** válasza:

Az első sokk után amúgy tuti kifaggatnálak róla :D

De amúgy az egyedülléted nem a munkádban keresendő és nem ettől leszel vonzó/nem vonzó akkor sem.

15-ös voltam

2015. máj. 19. 23:15
 23/48 A kérdező kommentje:

22-es.

Na tessék, a végén kiderül, hogy talán érdekesebb ember vagyok a munkám végett, mint ahogyan azt gondolom.:) Talán beszélnem kellene róla többet, másoknak, nem elhallgatni.:) Lehet máris megnőne felém az érdeklődés.

2015. máj. 19. 23:24
 24/48 anonim ***** válasza:

10-19.

Valahol mégiscsak kiütközik rajtad.:) Elég kellemetlen lehet azért.

De látod, elég gykra kiírnod és máris vannak rajongóid!!:D

Közben te is rájöttél, yep, nyugodtan említsd meg legközelebb.:)

A Dr Csont előtt ezrek ülnek és ott is kb ugyanez megy.^^!

Nem szoktam egyből ítélkezni, jobban szeretem megismerni az embereket. Én ritkán mozdulok ki, inkább pötyögök, de ha van kedved, írj és beszélgethetünk.

Aztán győzd a maileket tőlünk.:DD

2015. máj. 19. 23:33
 25/48 A kérdező kommentje:

"Valahol mégiscsak kiütközik rajtad."

Kösz szépen. Igen kiütközik, feltehetően egy barom állat vagyok akkor.:( Bocs, hogy elvettem az idődből.

2015. máj. 19. 23:38
 26/48 anonim ***** válasza:
Félreérted, nem bántásból mondtam.:) Normálisak a rossz álmok, és írtad, hogy előtte is voltak. Gondolom most a munka is rátesz eggyel - így értettem, minden rossz szándék nélkül, nem akartalak megsérteni. Sajnálom, ha félreérthető volt.:/
2015. máj. 19. 23:48
 27/48 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, férfiésszel tudok csak reagálni, de nem állhatom meg, hogy le ne írjam a véleményemet.

Ha egy nő ezen fennakad, akkor azonnal dobd ki, mert az a nő úgysem szeret téged.

Nézd, van aki börtönőr, van, aki boncmester, van aki állati fehérje feldolgozó telepen ("dög-gyár") dolgozik. Van, aki hentes és vágóhídon egész nap állatokat öl le. Attól még mindnek lehet családja.

Nekem pl. az adóellenőr és a traffipaxozó rendőr sokkal ellenszenvesebb foglalkozás. ;-)

Amúgy lehet, hogy pár év múlva újra CNC-gépkezelőként fogsz dolgozni. Aki meg fanyalog a jelenlegi munkádon lehet, hogy egyszer munkanélküli lesz és akkor választhat: vagy elvállal olyan munkát, amin most fanyalog, vagy éhen döglik.

2015. máj. 20. 00:00
 28/48 anonim ***** válasza:

Hol lehet jelentkezni? :D Komolyra fordítva a szót, lehet, hogy én is bevállaltam volna ezt a munkát, ha kapok egy ilyen lehetőséget, amíg nem találtam rá a mostani cégemre. A gyomrom talán megvan hozzá, persze ez úgyis élesben derülne ki, azért nyilván más, mikor neked kell szedegetned a cafatokat.

Szerintem egyébként simán lehet rendes ember valaki ilyen foglalkozással, a boncmester is lát "szép dolgokat", a baleseti sebész is, stb., stb., aki alapból normális, az nem ettől kattan be. Remélem nem bánod, hogy kanként én is hozzászóltam a kérdésedhez.

2015. máj. 20. 00:05
 29/48 A kérdező kommentje:
Nem bánom.
2015. máj. 20. 00:07
 30/48 A kérdező kommentje:
De fontos azt megjegyezni, hogy ez nem olyan, mint az USA-ban. Itt nincs olyan vállalat, aki külön erre szakosodott. Az ÁNTSZ bérel fel sokszor minket. Még csak nem is kötődünk a rendőrséghez.
2015. máj. 20. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!