Miért ilyen nehéz felfogásúak a dohányosok (tisztelet a kivételnek)?
Azt mondja, TILOS A DOHÁNYZÁS
Minden tömegközlekedési jármű Megállójának / Vasútállomások területén avagy a járműveken...
Értem én hogy a nikotin agysejtpusztító,
de hogy ilyen nehéz-felfogásúak lesznek tőle az emberek...
A nemdohányzóknak ez kellemetlen, de nem venné észre magát a dohányzó...
Ez kb olyan mint ha odamennék és odaszellentenék a dohányzó orra alá, vagy az orra alá nyomnám a hónaljam egy hosszú nap után hogy nesze, ezt szívd ha már nekem a te füstöd kell (ami nyilván jóval egészségtelenebb is)
amit nyilván nem teszek meg, csak nekem szabály/törvény sem kell rá...
# 31
1) Szólj rá hátha nem esik bajod és még hallgat is rád?!!?!?! (általában direktbe leszarja a nyomorult függő a másik egészségét, a függőség előrébb való számára mint egy másik ember)
2) Állj arrébb mikor a törvény szerint neked van jogod ott lenni neki a szánalmas függőnek meg nem?!?!?!
3) Úgysem lesz baja a passzív dohányosnak?
Ezt a direkt baromságot honnan a ****** szedted?
Senki nem tudná tudományosan alátámasztani amit állítasz, ellentétben az ellenkezőjével! Ha te nem olvastál még semmit a passzív dohányzás rövid és hossztávú következményeiről az a te tudatlanságod bizonyítja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!