Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen nehéz felfogásúak...

Miért ilyen nehéz felfogásúak a dohányosok (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés

Azt mondja, TILOS A DOHÁNYZÁS

Minden tömegközlekedési jármű Megállójának / Vasútállomások területén avagy a járműveken...

Értem én hogy a nikotin agysejtpusztító,

de hogy ilyen nehéz-felfogásúak lesznek tőle az emberek...

A nemdohányzóknak ez kellemetlen, de nem venné észre magát a dohányzó...

Ez kb olyan mint ha odamennék és odaszellentenék a dohányzó orra alá, vagy az orra alá nyomnám a hónaljam egy hosszú nap után hogy nesze, ezt szívd ha már nekem a te füstöd kell (ami nyilván jóval egészségtelenebb is)

amit nyilván nem teszek meg, csak nekem szabály/törvény sem kell rá...

2015. máj. 6. 12:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
27es vagyok, azt ugye tudjatok, hogy a cigi okozta karosodas nem vegleges ugye? Hiaba gondoltok erre ugy mintha minden alkalommal mikor beszivtok egy kis fustot, megrongalodna a tudo visszafordithatatlanul, ez nem igy van. Ha nem cigizel semmi maradando karosodast nem fog okozni ha beszivod neha a buszmegalloban a fustot. Az egyetlen aki veszelynek van kiteve az az aki mellett napi tobb oraban dohanyoznak. Szoval szerintem a kepmutatas meg a pampogas helyett mondjuk 1. Szolj ra 2. Allj arrebb 3. Szard le mert ugysem lesz semmi bajod.
2017. júl. 11. 23:38
 32/32 anonim válasza:

# 31

1) Szólj rá hátha nem esik bajod és még hallgat is rád?!!?!?! (általában direktbe leszarja a nyomorult függő a másik egészségét, a függőség előrébb való számára mint egy másik ember)

2) Állj arrébb mikor a törvény szerint neked van jogod ott lenni neki a szánalmas függőnek meg nem?!?!?!

3) Úgysem lesz baja a passzív dohányosnak?

Ezt a direkt baromságot honnan a ****** szedted?

Senki nem tudná tudományosan alátámasztani amit állítasz, ellentétben az ellenkezőjével! Ha te nem olvastál még semmit a passzív dohányzás rövid és hossztávú következményeiről az a te tudatlanságod bizonyítja!

2017. júl. 12. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!