Lányok! Miért tartjátok vonzónak a kockahasat? Illetve miért jön be az átlagnak a ma divatos "ecset" haj? (Tisztelet a kivételnek! )
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem mit esznek a lányok a kockahason. Oké, nincs rajta egy deka zsír sem, oké, nem 200 kiló a srác, de ezeken kívül nem tudok másra gondolni. Illetve mi a jó az ecset hajban? Bár én hím egyed vagyok, szerintem undorító ez a fajta hajviselet, nem mellesleg annyira egyedi mint egy Iphone, Garage-os pulcsi/póló, vagy mint a rapszakmában mostanában elterjedt "divathallgató". Valaki tudna nekem valami értelmes indokot adni?2015. ápr. 13. 02:22
1/10 anonim válasza:
Az a lány akit ilyenek érdekelnek azzal nem érdemes kezdeni.
3/10 anonim válasza:
Sajnos nekem se tetszik egyik sem, így nem... Azt hiszem a lányoknak csak egy igen felszínes rétegét sikerült megismerned. :)
4/10 anonim válasza:
Nem várom el, de vonzóbb a szemnek egy kockahasú pasi, akin mell- és karizom is van. Ez olyan, mint nektek, férfiaknak (vagyis te még fiú vagy) egy nagymellű, cérnavékony, laposhasú nő, csak épp ti sem várjátok el, hogy így nézzünk ki.
(nemakorosztályodvagyok)
5/10 anonim válasza:
Mindkettő ösztöni dolog.
Kockahas = izom, izom = erő, erő = biztonság és érdekérvényesítő képesség
Ecsethaj = konformitás, beilleszkedés (falkaösztön) = normális, kiszámítható, szokványos = biztonság
6/10 anonim válasza:
Jajj, az ecsethaj :D
Nem bírom már. Most vasárnap felszállt a vonatra egy ilyen ostoba hajú teremtmény, és nem bírtam ki, kinevettem...
7/10 A kérdező kommentje:
Hát... Nem értem, miért akarnak az emberek beilleszkedni egy elkorcsosult társadalomba... De hát, ha nekik ez jó...
2015. ápr. 14. 00:30
8/10 anonim válasza:
A nagy izmok nem jelentik azt, hogy erős vagy ;)
9/10 anonim válasza:
Hát én nem tudom milyen lányokkal találkoztál eddig, de hidd el, elég sokunknak egyáltalán nem ezek számítanak, sőt! Engem egyáltalán nem izgat, hogy most egy fiúnak kockahasa van e vagy sem. Az ecsethaj pedig egyenesen röhejes és undorító. Elég szomorú, hogy kezdenek eltűnni a normális fiúk, de hát ez van...:c
10/10 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, van még sok normális lány és fiú is, csak kezdünk kifogyni. :) Lassan mindenkit megfertőznek... :O Na mindegy, vannak még rendesek csak keresni kell. :)
2015. ápr. 16. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!