░ Ismertek (valóban) *INGYENES* társkeresőt/közösségi oldalt, ahol lehet ismerkedni kevésbé divatos, értelmesebb lányokkal?
Én eddig csupa olyat találtam, ahol minden ingyenes csak éppen ha üzenetet akarsz küldeni, akkor fizess ezreket (közben meg lehet hogy évek óta be se lépett, vagy kamu).
Pénzem nincs, tehát a kultúrhobbik kizárva.
Max annyit tudnék, hogy minden nap utazgatok egyetemekre és leszólítgatok embereket akik épp nem rohannak valahová, de hamar beleunnék.
Nem vagyok bulizós ember, de azt hittem ez érthető abból, hogy nem divatos lányokat keresek.
Egyetemi rendezvényekre nem tudom mire gondolsz, de ott is csak piálni szoktak általában.
Az idősebb nőkkel is van probléma...
Minden ingyenes, nem kell fizetni üzenetküldésért/másik fotójának megtekintéséért sem meg hasonlókért amikért a többi odlal pénzt szokott kérni.
ma 15:12
"Az idősebb nőkkel is van probléma"
Miért veled nincs probléma?
Eléggé szánalmas a hozzáálásod!
www.malha.hu
Ez teljesen ingyenes, nekem jó tapasztalatom van vele, bár itt is vannak idióták, de a női felhozatalt nem annyira tanulmányoztam. :)
Facebook.
Nem társkereső, de vannak úgynevezett ismerkedő csoportok, ugyan elég sok a ribi, de bőven vannak értelmes, normális lányok is.
Én egy ilyen csoportban leltem rá életem párjára, még 2 és fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!