Mit lehet az ilyen emberekkel kezdeni?
Figyelt kérdés
Ma egy szoknyába mentem be suliba harisnyával, tök jól nézett ki! A lényeg, hogy osztálytársam mindennek elhordta, hogy milyen csúnya meg minden utána meg kiderült, hogy csak féltékeny, hogy ő nem hordhat ilyet mert... hogy mipindjam? Nincs meg hozzá az alakja!2015. febr. 9. 17:14
1/5 anonim válasza:
Ne torodj vele, sajat magat teszi nevetsegesse.
2/5 anonim válasza:
Irigyek az emberek egymásra,nagyon.
3/5 anonim válasza:
Sohasem fogom megérteni az ilyen embereket..Miért kell irigynek lenni a másikra!?
A kérdésre válaszolva, tényleg ne foglalkozz vele. Ezzel csak saját magát minősíti.
4/5 A kérdező kommentje:
Én azzal nyugtottam magam, hogy ez az ő szegénységi bizonyítványa, nem az enyém
2015. febr. 9. 20:27
5/5 anonim válasza:
az irigység..sok ember irigy ahelyett hogy megkérdezné:
- hogy csinálod hogy vékony vagy? Szívesen vennék tanácsokat tőled hogy legyek vékony..
na ez nem megy sokaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!