Mit lehet kezdeni az ilyen emberekkel törvényes kereteken belül?
Figyelt kérdés
Van egy férfi saccra 30évvel idősebb mint én, van egy annyi idős lánya mint én és közöltem vele,hogy jobban tenné ha a lányával és a feleségével foglalkozna nem pedig velem.Mit lehet tenni ezekkel akik nem képesek megérteni,hogy nem kellenek egy fiatal lánynak? Mióta merészeltem megvédeni magam azóta folyton keresztbe tesz nekem....lehet apróságok de már kezd nagyon sok lenni... és nagyon telik az a bizonyos pohár nálam...2014. febr. 15. 12:09
1/3 A kérdező kommentje:
törvényes kereteken belül úgy értettem,hogy nem szétverni... beszélgetés hatástalan..
2014. febr. 15. 12:10
2/3 anonim válasza:
Távoltartási végzés
Zaklatásért jelentés.
3/3 anonim válasza:
Szólhatsz a feleségének, hogy a férje udvarolgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!