Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs elfogadva az,...

Miért nincs elfogadva az, hogy egy gyermek, vagy akár már nagykorú (18-19 éves) tőle jóval idősebb emberekkel is jóba legyen?

Figyelt kérdés

Ez az egész úgy van beállítva,mintha valami hatalmas nagy bűn lenne,vagy én nem is tudom.Olyan konzervatívan kezelik az emberek ezt a kérdést,hogy az hihetetlen.Néhány "gyerek" saját magára ráhúzza,hogy "túlérett",és közben csak arról van szó sokszor,hogy tudásszomja van,tapasztalatokról akar hallani az élettel kapcsolatban.Miért nem adja meg a gyerekeknek ezt az iskola,vagy akár sok szülő miért nem veszi figyelembe,hogy a gyerek nem hülye attól függetlenül,hogy még keveset(vagy éppen már túl sokat) tapasztalt?

Én úgy érzékeltem személy szerint,hogy pár éve ez még nagyobb kérdés volt,több vita vetődött fel ebben a témában még itt ezen az oldalon is.Lehet,hogy újra elő kellene venni ezt a dolgot,és kicsit átrágni..

..hátha azóta változtak a vélemények legalább itt,ezen az oldalon!

2014. febr. 10. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
amit leirtál azzal nincs baj, szerintem a baj az amikor ilyen kicsajok idősebb pasikkal állnak le, és ezeknek nem tudásszomjuk van, de inkább le se irom hogy mi :DD
2014. febr. 10. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
A kérdésedben leírt helyzet akkor gáz, ha a gyermek, akár nagykorú fiatal is nem alakít ki társas kapcsolatot vele egykorúakkal. Ha csak az idősebekkel tud meglenni, az nem igazán egészséges dolog.
2014. febr. 10. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Aztán miért nem egészséges? Nincs egészségtelen emberi kapcsolat! "Ami nem öl meg az csak erősít!"
2014. febr. 10. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!