Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évvel idősebb férfivel randiztam. Ez tényleg annyira gáz? Nagykorú vagyok.
Szia!
Ha csak a korlünöbség miatt nem vagytok együtt, akkor hajrá!:) Vannak közös témáitok, kedvelitek egymást és egy kapcsolatban az a lényeg.
Sok boldogságot!
-Tündérlány(17)-
szia!
Köszönöm, de félek a szüleim reakciójától.. 10 évvel idősebb nővérem férje vele egykorú :S
Nem kell a korat mindenkinek az orrara kotnod! Elvileg senkinek semmi koze hozza, hogy mennyi idos! Mondjal kevesebbet ha valaki megkerdezi. Ez csak ilyen fullentes, kegyes hazugsag. Kit erdekel mit gondolnak, jarjal csak vele ha jol erzed magadat vele!
Mondd, hogy 28 eves, es tereld el a szot!:)
Én még nem voltam nagykorú, mikor egy nálam huszonévvel idősebb férfival jöttem össze.. És nagyon örülök, hogy nem agyaltam rajta, hogy ez most helyes-e vagy nem, hanem győzött a szerelem. És soha még egy ilyen kapcsolat nincs a világon, ez egy kincs. Persze rengeteg nehézség és szenvedés volt és van, de még így is ezt választanám, mint egy könnyed, laza kapcsolatot egy korombeli fiúval.
6 éve vagyunk együtt. Úgyhogy hajrá.
Köszi, nekem is ez jutott eszembe, hogy lefaragok az életkorából, de sógorommal egyidős, ő simán beköpne engem/minket. (Ismerik egymást, már régóta)
Ezért félek, hogy mi legyen.
Ahogyamn Te is írtad: NAGYKORÚ VAGY. mostmár (meghát egyébként szerintem azelőtt is valamennyire) csakis Te magad dönthetsz az életedről. És ha van korkülönbség? Jójó, manapság más világban élünk, de gondolj a mamádra, vagy a dédidre. Elítélték? Miazhogy?! egyáltalán nem. A szüleidnek egyébként is szerintem annyi a beleszólásuk h: A Te döntésed, az ő véleményük. semmi több, nekik kell elfogadni , nem neked igazodni. Szerintem ha csak ez a "baj" akkor gondolkodás nélkül, jöjjetek össze. Az ő oldaláról egyébként nincs hasonló "baj"? Mármint h túl fiatal lennél esetleg hozzá...?
Na de én mikndne jót kívánok és hajrá!
üdv: Shk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!