Hol lehetne csendes, nem pörgős emberekkel megismerkedni?
A facebook-on ahogy elnézem az embereket, ismerősöket, úgy pörögnek, mint a búgócsiga. Én viszont inkább csiga vagyok. És ezekkel az emberekkel nem tudom tartani és felvenni a ritmust. Alig mennek haza, már pattannak fel a biciklijükre, ülnek be a kocsijukba, és mennek tovább.
Ha most a közelebbi ismerőseimhez mennék buliba vagy rendezvénybe, akkor körbeállnának, és kérdezgetnének. Úgy érezném, mintha orvos vizsgálna, amúgy sem vagyok egy középpontba való személy. És ez csak érdekbarátság lenne, mert látják az emberen, hogy egyedüli, aztán holnapra meg elfelejtik az embert.
Amúgy is ezeknek az ismerősöknek a facebook-on 300 meg 500 barátjuk van. Még, ha ebből 23-al tartják is a kapcsolatot. Azokkal foglalkoznának, mert az új ember egy társaságban mindig is nyűg volt, csak másodlagos személy.
Meg az ilyen embereket hülyének, furcsának nézik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!